Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ludovic Orban: Guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, in cadrul unei vizite la Uzina Dacia de la Mioveni, ca Guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor, insa urmareste cu mare atentie evolutia economiei, pentru a putea lua. continuă pe B1

Orban: Avem ca obiectiv cresterea pensiilor

Ludovic Orban a declarat, joi, in timpul vizitei la uzinele Dacia de la Mioveni, ca Guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor, dar ca acest lucru se va intampla doar cand evolutia economiei o va permite.

VIDEO Orban: Guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul doreste cresterea pensiilor, dar urmareste 039;039;cu mare atentia evolutia economiei039;039;, pentru a lua cele mai bune decizii, scrie Agerpres.

Ludovic Orban, despre decizia CCR privind amenzile: Sunt socat de hotarare, dar e pe linia deciziilor date in perioada Dragnea Vom reface legea pensiilor speciale

La fel ca si alte decizii luate in perioada lui Dragnea, CCR arata ca este de partea celor care incalca legea, sanctionand pe toti cetatenii corecti care au respectat regulile. Prin aceasta decizie, Guvernul este practic impiedicat sa apere viata si sanatatea romanilor. Se poate ajunge la situatia ca sa nu mai putem da nicio amenda. Este o sentinta care ma socheaza si care are un vadit caracter politic, a declarat premierul Ludovic Orban intr-un discurs tinut la Academia Tehnica Militara. Acesta spune ca se vor gandi la o noua forma a legii privind pensiile speciale.

Ludovic Orban: Tudorel Toader este o rusine pentru Romania. Un ministru al Justitiei care a dus la o decizie care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului nu mai are ce sa caute in Comisia de la Venetia (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca fostul ministrul al Justitiei, Tudorel Toader, este o rusine pentru Romania, in conditiile in care el a fost initiatorul demersurilor care au dus la revocarea.

Premierul Ludovic Orban: Guvernul va lua toate masurile pentru ca elevii sa dea Evaluarea Nationala si Bacalaureatul in conditii cat mai sigure. Parintii vor intelege ca exista un risc minor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca Guvernul va lua toate masurile, astfel incat elevii sa sustina Evaluarea Nationala si Bacalaureatul in conditii sanitare cat mai sigure, subliniind totodata.

Ludovic Orban: Decizia CCR este un indemn la anarhie

Premierul Ludovic Orban condamna deciziile Curtii Constitutionale Romane despre care afirma ca sunt de partea celor care incalca legea si au un vadit caracter politic. CCR a admis miercuri ca amenzile pentru nerespectarea starii de urgenta, precum si abrogarea pensiilor speciale sunt neconstitutionale.

Ludovic Orban: Vrem sa crestem capacitatea de testare de la aproape 11.000 acum la 15.000 de teste zilnic Fata de previziunile unor analisti privind caderea economica, lucrurile stau mai bine decat ne asteptam Ce spune despre relaxarea unor masuri din 1

Ludovic Orban a prezentat luni seara un raport de activitate la 6 luni de la preluarea mandatului de catre Guvernul pe care il conduce. El a sustinut ca Executivul a luat masuri in criza COVID inca de la izbucnirea epidemiei in China. De asemenea, el a sustinut ca, fata de previziunile unor analisti privind caderea economica, lucrurile stau mai bine decat se astepta guvernul.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Pilonii relansarii economice se vor baza pe investitiile publice si investitiile private

Guvernul pregateste un set de masuri menit sa relanseze economia nationala, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Intentia Guvernului este de a extinde dupa incetarea starii de urgenta perioada somajului tehnic

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca Guvernul intentioneaza sa extinda perioada de acordare a somajului tehnic si dupa terminarea starii de urgenta.

Ludovic Orban: Restaurantele nu se vor deschide! Guvernul nu a interzis niciodata accesul oamenilor in parc

Premierul Ludovic Orban a spus, miercuri, ca restaurantele nu vor fi deschise in data de 15 mai, odata cu relaxarea restrictiilor, afirmand ca acestea se numara printre zonele cu cel mai mare risc epidemiologic.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )