Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ludovic Orban: Plafonul IMM Invest a fost depasit. Fondurile pentru Programul Operational Regional - Axa 2.1 au fost suplimentate

B1 B1,
Ludovic Orban: Plafonul IMM Invest a fost depasit. Fondurile pentru Programul Operational Regional - Axa 2.1 au fost suplimentate

Premierul Ludovic Orban a anuntat, duminca, in cadrul unei unei dezbateri sustinutala Iasi,ca plafonul de 13 miliarde de lei credite acordate de banci catre intreprinderile mici si mijlocii, cu. continuă pe B1

Bancile au acordat credite de peste 13 miliarde lei prin IMM Invest. Orban: Eram atacati din toate directiile ca e un program nascut mort

Premierul Ludovic Orban anunta ca a fost depasit plafonul de 13 miliarde de lei credite acordate de banci catre intreprinderile mici si mijlocii, cu garantii de stat prin programul IMM Invest, dar si ca au fost suplimentate fondurile pentru microintreprinderile din regiunea de nord-est care au aplicat proiecte de finantare prin Programul Operational Regional - Axa 2.

INTERVIU Mirela Jeler, co-fondator CM Jeler: Incertitudinea ne-a determinat sa aplicam la IMM Invest

CM Jeler, companie care se ocupa cu vanzarea de consumabile chimicale pentru reparatii si mentenanta, scule si echipamente profesionale pentru sectoarele auto, industrial, maritim si aviatic, a aparut din dorinta fondatorilor de a se intoarce acasa dupa doi ani petrecuti in strainatate. Cartea castigatoare, potrivit unuia dintre fondatori, a fost faptul ca au fost deschisi cand a fost necesar sa isi recunoasca limitarile si sa aduca oameni de la care au putut invata. Vanzarile companiei au fost afectate de venirea pandemiei si de instituirea starii de urgenta in Romania, astfel ca fondatorii au hotarat sa aplice la programul IMM Invest prin Banca Transilvania. Am fost afectati de starea de carantina, ne-au scazut vanzarile, furnizorii trebuiau platiti, dar cred ca, in luarea deciziei, cel mai mult a contribuit incertitudinea. Noi aducem marfa din toata Europa, iar blocarea transporturilor, chiar si partial, ne-a pus in situatia de a ramane uneori fara stocuri. Am folosit IMM Invest pentru a asigura continuitatea activitatii, in conditii de piata incerte, ne-a declarat Mirela Jeler, co-fondator CM Jeler.

Ludovic Orban, la inaugurarea tronsonului de autostrada Iernut - Chetani: Investitiile in infrastructura reprezinta prioritatea zero si vom aloca toate fondurile necesare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au participat, vineri, la deschiderea tronsonului Iernut Chetani din Autostrada Transilvania. Portiunea are o.

Libra Internet Bank continua finantarile prin Programul IMM Invest dupa suplimentarea plafonului

Libra Internet Bank a solicitat suplimentarea plafonului de garantare din cadrul Programului IMM Invest, ca urmare a epuizarii rapide a plafonului initial de 68 milioane lei. Astfel, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM) a alocat bancii un nou plafon, semnificativ mai mare, in valoare de 180 milioane lei disponibili imediat pentru firmele care doresc sa obtina credite IMM Invest de la Libra Internet Bank, conform unui comunicat trimis redactiei.

LUDOVIC ORBAN: in Parlament nu trebuie sa faci legi ca sa construiesti autostrazi decat atunci cand e PSD-ul la putere

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca soseaua de centura a municipiului Bacau a fost realizata in proportie de 70 la suta si ca aceasta va fi terminata inainte de termenul prevazut in contract, potrivit News. ro.

Ludovic Orban: RAFO Onesti si tot ce era industrie a fost distrusa de mafia PSD-ista, sa nu ne facem ca nu stim lucrul asta. Onestiul este tinut intr-un stadiu de dezolare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a acuzat, sambata, in cadrul unei vizite in judetul Bacau, ca mafia PSD-ista a distrus RAFO Onesti si tot ce era industrie, iar Onestiul, care altadata era un pol.

LUDOVIC ORBAN: PSD si-a batut joc de Constanta in ultimii 20 de ani

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, la Mangalia, la lansarea candidatilor partidului din judetul Constanta pentru alegerile locale din 27 septembrie, ca au misiunea de a opri cei 20 de ani in care judetul a fost tinut pe loc de PSD, PNL avand forta de a invinge mafia existenta.

Gafa colosala a lui Ludovic Orban. Ce a intrebat un barbat in scaun cu rotile VIDEO viral

Gafa colosala a lui Ludovic Orban, dupa ce i-a pus o intrebare bizara unui om aflat intr-un carucior cu rotile. intrebarea a fost filmata, iar filmuletul a devenit viral pe internet, premierul primind foarte mute critici din partea celor care au auzit ce a putut sa intrebe primul ministru pe acel barbat. Ce a putut .

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara: Acest raport al comisiei de buget - finante declanseaza falimentul Romaniei

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, sambata, la Botosani, ca PNL-ul va negocia, in plenul Parlamentului, modificarea raportului comisiilor reunite de buget - finante prin care au fost adoptate.

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara: Acest raport al comisiei de buget - finante declanseaza falimentul Romaniei

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, sambata, la Botosani, ca PNL-ul va negocia, in plenul Parlamentului, modificarea raportului comisiilor reunite de buget - finante prin care au fost adoptate.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )