Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ludovic Orban: Primul pilon al reconstructiei economice pe care-l gandim este pilonul investitiilor publice

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Primul pilon al reconstructiei economice pe care-l gandim este pilonul investitiilor publice

Guvernul lucreaza la un plan de masuri economice si sociale, a declarat, marti, premierul Ludovic Orban, la reuniunea Consiliului National Tripartit. Acesta a precizat ca vor fi mobilizate toate resursele financiare pentru marile obiective de infrastructura de transport, de infrastructura energetica, de infrastructura in domeniul sanatatii, educatiei, in domeniul comunicatiilor si in domeniul agriculturii. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre masurile de repornire a economiei in contextul pandemiei de COVID-19: Primul pilon al reconstructiei este cel al investitiilor publice. Program de sustinere pentru companiile medii si mari, similiar cu IMM Invest (VIDEO)

Ludovic Orban, a prezentat, marti in cadrul Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, o serie de masuri pe care Guvernul le are in vedere pentru repornirea economiei, care a fost afectata in ultimele lu.

LUDOVIC ORBAN, LA CONSILIUL NATIONAL TRIPARTIT: Posibila emitere de Comisia Europeana a corona-bonds-urilor, o importanta sursa de finantare

Guvernul are o incertitudine privind resursele financiare suplimentare pe care le poate accesa de la nivel european, a declarat premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei Consiliului National Tripartit, in care alaturi de sindicate si patronate, membrii Executivului dezbat masurile pentru relansarea economiei nationale dupa 15 mai.

LUDOVIC ORBAN, LA CONSILIUL NATIONAL TRIPARTIT: Posibila emitere a corona-bonds-urilor, o importanta sursa de finantare

Guvernul are o incertitudine privind resursele financiare suplimentare pe care le poate accesa de la nivel european, a declarat premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei Consiliului National Tripartit, in care alaturi de sindicate si patronate, membrii Executivului dezbat masurile pentru relansarea economiei nationale dupa 15 mai.

LUDOVIC ORBAN: Vom avea doua variante ale declaratiei pe propria raspundere dupa data de 15 mai

Premierul Ludovic Orban admite ca declaratia pe propria raspundere ar putea fi completata si dupa 15 mai de cei care parasesc localitatea.

LUDOVIC ORBAN: Va exista o sanctiune pentru nepurtarea mastii dupa 16 mai

Premierul Ludovic Orban a admis astazi ca va exista o sanctiune pentru nepurtarea mastii dupa data de 16 mai, dar ca lucrurile trebuie sa se dezvolte gradual, iar oamenii sa se obisnuiasca cu purtatul mastii.

Ludovic Orban, despre masurile de relaxare: Vom avea reguli, chiar daca nu vom putea da amenzi Exista doua variante in ce priveste declaratia pe propria raspundere

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca nu se pune problema ca starea de alerta sa nu poate fi reglata legal si sa nu avem un set de reguli pentru aceasta perioada, dar admite ca ar putea sa nu se poata de amenezi. La metrou e nevoie de o organizare buna. Vor fi echipe speciale care vor face accesul pe peroane si vor verifica purtarea mastii. Am putea avea si o sancsiune legala pentru nepurtarea mastii. , a declarat premierul. Orban: Pe 1 iunie am putea deschide terasele Care vor fi regulile pentru cei care revin din zone rosii Program de relansare economica si investitii masiveAlexandru Cumpanasu, numit de Guvern consultant pe fonduri europene. Liberalii spun ca e o eroare birocraticaOrban: Investitiile in infrastructura pentru urmatorii 10 ani vor genera 250 de mii de locuri de munca.

Ludovic Orban i-a chemat la consultari pe membrii cultelor religioase din Romania

Guvernul i-a chemat la consultari pe membrii cultelor religioase din Romania! Pentru ca pe data de 14 mai expira actuala stare de urgenta, Ludovic Orban i-a chemat la discutii, in cursul zilei de azi, pe reprezentantii cultelor din tara, pentru a decide cum vor fi redeschise lacasurile de cult si in ce masura se va face.

Ludovic Orban: Vom acorda o suma catre persoanele care au fost in somaj tehnic si revin la locul de munca

Guvernul va acorda o suma pentru persoanele care au fost in somaj tehnic si care revin in activitate in companiile in care au lucrat, ca masura activa de ocupare a fortei de munca, a declarat Ludovic Orban.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni: Premierul Ludovic Orban, mai multi membri ai Guvernului si seful DSU, Raed Arafat, participa la discutiile cu seful statului

Presedintele Klaus Iohannis va avea marti, de la ora 13. 00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei de coronavirus. La discutii vor participa premierul Ludovic Orban, ministrul.

Ludovic Orban, intrebat daca se deschid bisericile: Sub nicio forma!. Cum ramane cu lingurinta de impartasanie

Desi Romania va iesi vineri din starea de urgenta, premierul Ludovic Orban a exclus posibilitatea ca slujbele religioase sa se oficieze in incinta bisericilor. Preotii vor face slujbe in curtea locasurilor, cu respectarea conditiilor de distantare sociala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2523 seconds )