Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce masina ar cumpara Ludovic Orban: Ford sau Dacia?

Adevărul Adevărul,
Ce masina ar cumpara Ludovic Orban: Ford sau Dacia?

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat, joi, dupa vizite consecutive la Uzina Ford de la Craiova si la Uzina Dacia de la Mioveni, ce masina ar prefera, dintre cele doua. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban a fost intrebat ce masina prefera: Ford sau Dacia? Raspunsul premierului

Ludovic Orban a fost intrebat, joi, in timpul unei vizite de lucru la uzinele Dacia de la Mioveni ce masina ar prefera dintre Ford si Dacia.

Ludovic Orban a ajuns la uzina Ford, care a reluat productia. Premierul va merge, ulterior, si la uzina Dacia

Ludovic Orban a ajuns la uzina Ford, care a reluat productia. Premierul va merge, ulterior, si la uzina Dacia stire in curs de actualizare .

Premierul Ludovic Orban va merge joi la Uzina Dacia de la Mioveni pentru consultari cu managementul companiei

Premierul Ludovic Orban va vizita joi, 7 mai, Uzina Dacia de la Mioveni si va avea consultari cu managementul companiei.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Pilonii relansarii economice se vor baza pe investitiile publice si investitiile private

Guvernul pregateste un set de masuri menit sa relanseze economia nationala, a anuntat premierul Ludovic Orban.

PSD critica in termeni duri raportul prezentat de premierul Ludovic Orban

PSD critica in termeni duri raportul prezentat de premierul Ludovic Orban, spunand ca deviza celor sase luni de guvernare pare a fi, conform datelor din presa, pandemia apara hotia, iar raportul este mai amplu chiar si decat programul de guvernare.

Premierul Ludovic Orban: CCR s-a transformat intr-un inamic al Constitutiei. Decizia privind majorarea amenzilor este aproape un indemn la anarhie Metoda de desemnare a judecatorilor ar putea fi schimbata

Premierul Ludovic Orban declara razboi CCR si sugereaza chiar ca metoda de desemnare a judecatorilor Curtii ar putea fi schimbata. Totul a pornit dupa decizia CCR, care a declarat drept neconstitutionala.

Premierul Ludovic Orban: CCR s-a transformat intr-un inamic al Constitutiei. Decizia privind majorarea amenzilor este aproape un indemn la anarhie Metoda de desemnare a judecatorilor ar putea fi schimbata (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban declara razboi CCR si sugereaza chiar ca metoda de desemnare a judecatorilor Curtii ar putea fi schimbata. Totul a pornit dupa decizia CCR, care a declarat drept neconstitutionala.

LUDOVIC ORBAN Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban a transmis, marti, ca decizia CEDO in cazul Laurei codruta Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD. Orban considera ca CCR s-a compromis prin propriile decizii care incalca Conventia Europeana a Drepturilor Omului, iar modul de actiune si constituire a Curtii ar trebui regandite.

LUDOVIC ORBAN, REFERITOR LA DECIZIA IN CAZUL KOVESI: CCR s-a compromis

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, sustine ca prin decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi CCR s-a compromis, subliniind necesitatea reanalizarii modului in care se compune si functioneaza Curtea Constitutionala a Romaniei.

Ideea pesedista privind Fondul Suveran de Investitii, mult criticata anii trecuti de PNL, reluata de actuala guvernare Ludovic Orban: Avem modelul dezvoltat de polonezi

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca actuala guvernare se gandeste la constructia unui fond de investitii, pe model polonez. Nu este o idee noua, ci una care a tot fost dezvoltata de fostele guvernari, in speciale cele controlate de Liviu Dragnea. Atunci, Ludovic Orban critica foarte dur infiintarea unui fond suveran de investitii, spunand ca este o megaescrocherie prin care Dragnea vrea sa preia controlul politic asupra celor mai profitabile companii romanesti. Este o idee rostogolita de toate guvernarile, din 2013 pana in prezent.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )