Libnet.ro
UNICEF

21:32

Modificari pentru amanarea ratelor. Restantierii primesc o sansa. Fara dobanda la dobanda la credite ipotecare

Adevărul Adevărul,
Modificari pentru amanarea ratelor. Restantierii primesc o sansa. Fara dobanda la dobanda la credite ipotecare

Guvernul modifica ordonanta privind amanarea ratelor la banci, oferind posibilitatea restantierilor sa isi plateasca datoriile pentru a putea beneficia de masura. De asemenea, va fi eliminata dobanda la dobanda la creditele ipotecare, au anuntat premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Florin Citu. continuă pe Adevărul

AUTORITATILE S-AU BALBAIT DIN NOU Ordonanta pentru amanarea ratelor, modificata in sedinta de Guvern de astazi

ACTUALIZARE - 20:11 - Ordonanta de Urgenta a fost trimisa spre publicare in Monitorul Oficial, dupa cum a anuntat, in urma cu cateva momente, ministrul Citu. Acesta a mentionat ca actul normativ a fost aprobat cu modificarile anuntate inaintea sedintei de Guvern. *ACTUALIZARE - 17:40 - Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat, acum cateva momente, ca li se da posibilitatea debitorilor cu restante la plata sa isi aduca imprumutul la zi si ca pentru creditele ipotecare nu va mai fi capitalizata dobanda. --- Autoritatile par sa se balbaie inca pe marginea textului Ordonantei de Urgenta care prevede amanarea ratelor bancare.

Amanarea ratelor pentru 9 luni: ce inseamna, de fapt, si cum o poti face

Florin Citu, ministrul Finantelor, a prezentat ordonanta de urgenta pentru amanarea ratelor. Va fi posibila, pana la 9 luni, doar ca nu va fi chiar cea mai buna solutie. Nu va fi cea mai.

Ce se intampla cu amanarea ratelor? Guvernul explica de ce nu e legea in Monitorul Oficial

In saptamana in care ar trebui sa avem regulile pentru amanarea ratelor, PSD incearca sa distraga atentia cu un fragment de document. Ministrul Finantelor a explicat ce se.

Citu despre amanarea ratelor bancare: termenul de depunere a cererilor ar putea fi prelungit. Cand vor aparea normele de aplicare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a tinut sa faca o serie de precizari legate de ordonanta pentru amanarea ratelor bancare, aprobata joi in sedinta de Guvern.

Amanarea ratelor la banci, un mar otravit: Dobanda la dobanda, povara noua pentru imprumutati

Amanarea ratelor la banci poate fi acum o gura de oxigen pentru romanii afectati de criza, insa la reluarea platii s-ar putea dovedi ca ideea nu a fost cea mai buna.

Amanarea ratelor la banci, un mar otravit:cat creste rata

Amanarea ratelor la banci poate fi acum o gura de oxigen pentru romanii afectati de criza, insa la reluarea platii s-ar putea dovedi ca ideea nu a fost cea mai buna.

Controverse aprinse pe amanarea ratelor bancare, in plina pandemie

Ordonanta de Urgenta prin care a fost aprobata amanarea ratelor bancare pentru persoanele fizice si juridice a nascut controverse aprinse, in plina pandemie de coronavirus. Cei mai multi acuza faptul ca forma aprobata de Executiv difera foarte mult fata de ceea ce autoritatile anuntasera inainte.

Citu, despre amanarea ratelor: E foarte posibil ca ratele sa creasca dupa 9 luni, chiar si pentru cei care nu le-au amanat. Calculele finantistilor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a explicat ca amanarea ratelor bancare in acest moment este un lucru foarte bun, dar ca este foarte posibil ca dupa 9 luni acestea sa creasca, si nu numai pentru cei care le-au amanat, ci si pentru cei care le-au platit la timp.

Amanarea ratelor, un cadou otravit? Un finantist avertizeaza ca ratele vor creste si cu 15-20% la credite imobiliare. Cum ar fi trebuit ajutati creditorii

Finantistul Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR) a calculat efectele ordonantei privind amanarea ratelor, precizand ca, de fapt, ratele pentru credite imobiliare vor creste cu 15-20% si ca un altfel de ajutor s-ar fi impus.

Amanarea ratelor, pusa sub semnul intrebarii. Guvernul a retras ordonanta de la publicare. Reactia lui Florin Citu

Guvernul a decis sa retraga de la publicarea in Monitorul Oficial ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor la banci, ceea ce pune sub semnul intrebarii aceasta masura. Ministerul Finantelor transmite ca ordonanta nu a fost retrasa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )