Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orban: Companiile mari vor primi ajutoare de stat. Comisia Europeana a aprobat schema

Adevărul Adevărul,
Orban: Companiile mari vor primi ajutoare de stat. Comisia Europeana a aprobat schema

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi caGuvernul a primit aprobarea de la Comisia Europeana la schema de ajutor de stat pentru garantarea creditelor pentru companiile mari. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Am primit aprobarea Comisiei Europene pe schema de ajutor de stat pentru garantarea creditelor pentru companiile mari

Guvernul a primit aprobarea din partea Comisiei Europene pe schema de ajutor de stat pentru garantarea creditelor pentru companiile mari si este pregatit sa adopte un act normativ in acest sens, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

GABRIELA FIREA: Am aliati oamenii de buna credinta; cei cu aranjamente obscure vor primi o lectie dura

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, astazi, ca oamenii de buna credinta sunt de partea ei, iar cei care o viata au facut aranjamente obscure vor primi o lectie dura.

SONDAJ GLOBAL Companiile isi vor reduce cheltuielile de investitii cu 12% in acest an, mai mult decat in 2009

Intreprinderile de dimensiuni mijlocii si mari din intreaga lume isi vor reduce cheltuielile de investitii in medie cu 12% in acest an pe fondul efectelor economice devastatoare aduse de lockdown si de celelalte masuri de preventie impuse de autoritati din toate tarile in raspuns la pandemia de Covid-19, arata un sondaj citat de Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )