Libnet.ro
UNICEF

22:01

Orban, despre Autostrada Sibiu-Pitesti: in 12 ani nu s-a construit un milimetru. Pe unii i-a durut la basca VIDEO

Adevărul Adevărul,
Orban, despre Autostrada Sibiu-Pitesti: in 12 ani nu s-a construit un milimetru. Pe unii i-a durut la basca VIDEO

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la semnarea contractului de executie a Sectiunii 5 din Autostrada Sibiu Pitesti ca in 12 ani nu s-a facut nimic, pentru ca pe unii i-a durut la basca. continuă pe Adevărul

Premierul Ludovic Orban, despre Autostrada Unirii: De la 1 ianuarie, 2021, se demareaza licitatia pentru atribuirea lucrarilor pe tronsonul Targu Mures Targu Neamt

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit detalii sambata, in urma unei vizite efectuate la Targu Mures, despre Autostrada Unirii, respectiv Targu Mures- Iasi Ungheni, proiect asupra caruia Guvernul.

Piatra Neamt: Un copil de 12 ani a oferit politistilor medalia primita de el la un concurs de lupte

Un copil de 12 ani, din Piatra Neamt, campion la lupte, le-a oferit politistilor medalia obtinuta de el, in semn de recunostinta pentru lupta cu noul coronavirus. Oamenii legii i-au intors gestul si i-au oferit baiatului o diploma si o cupa castigata de ei, potrivit Mediafax.

Copila de 12 ani supusa la perversiuni sexuale de unchi. Individul i-a dat 10 lei pentru a face sex cu el

Un barbat de 34 de ani din satul Forasti, judetul Iasi, a fost condamnat la 3 ani si 2 luni de inchisoare cu executare dupa ce a fost gasit vinovat de agresiune sexuala si tentativa la viol.

Ludovic Orban, despre masurile de relaxare: Vom avea reguli, chiar daca nu vom putea da amenzi Exista doua variante in ce priveste declaratia pe propria raspundere

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca nu se pune problema ca starea de alerta sa nu poate fi reglata legal si sa nu avem un set de reguli pentru aceasta perioada, dar admite ca ar putea sa nu se poata de amenezi. La metrou e nevoie de o organizare buna. Vor fi echipe speciale care vor face accesul pe peroane si vor verifica purtarea mastii. Am putea avea si o sancsiune legala pentru nepurtarea mastii. , a declarat premierul. Orban: Pe 1 iunie am putea deschide terasele Care vor fi regulile pentru cei care revin din zone rosii Program de relansare economica si investitii masiveAlexandru Cumpanasu, numit de Guvern consultant pe fonduri europene. Liberalii spun ca e o eroare birocraticaOrban: Investitiile in infrastructura pentru urmatorii 10 ani vor genera 250 de mii de locuri de munca.

Ludovic Orban, despre redeschiderea transportului aerian: Exista o dezbatere la nivel european

Redeschiderea transportului aerian e o decizie care trebuie luata la nivel european, a declarat Ludovic Orban, luni seara.

Retinut de politie dupa ce si-a agresat nepotul in varsta de 12 ani. Dosar pentru violenta in familie

Politistii din Alba Iulia l-au retinut pe un barbat care si-ar fi agresat nepotul minor. Acesta este cercetat pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )