Libnet.ro
UNICEF

18:15

Orban, despre rectificarea bugetara: Nu vorbesc ca pun panselute, ci de cheltuielile cu persoanele vulnerabile

Adevărul Adevărul,
Orban, despre rectificarea bugetara: Nu vorbesc ca pun panselute, ci de cheltuielile cu persoanele vulnerabile

Premierul Ludovic Orban a spus joi, inaintea sedintei de Guvern, ca la rectificarea bugetara se va tine cont de cheltuielile pe care autoritatile locale trebuie sa le faca, in special a celor legate de persoanele vulnerabile. continuă pe Adevărul

Orban, despre sprijinirea firmelor care isi continua activitatea in timpul pandemiei: Suntem in analiza. Spatiul bugetar pe care il avem la dispozitie e aproape egal cu zero (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Guvernul analizeaza posibilitatea de a oferi ajutoare companiilor care isi continua activitatea in timpul pandemiei de coronavirus. intrebat de reporterul B1. ro.

Orban, despre testele pentru coronavirus: Obiectul e sa facem 2500 de teste pe zi; Nu exista testare rapida

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara ca unul dintre obiectivele Guvernului este cresterea capacitatii de diagnosticare. Acesta a adaugat ca nu exista teste rapide, explicand ca ele exista, dar au o marja de eroare de 20%. Premierul a precizat si ca un alt obiectiv al autoritatilor este sa ajunga in 5-7 zile sa crestem capacitatea la peste 2000 de teste, chiar la 2500 de teste pe zi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )