Libnet.ro
UNICEF

17:30

Orban, despre sprijinirea firmelor care isi continua activitatea in timpul pandemiei: Suntem in analiza. Spatiul bugetar pe care il avem la dispozitie e aproape egal cu zero (VIDEO)

B1 B1,
Orban, despre sprijinirea firmelor care isi continua activitatea in timpul pandemiei: Suntem in analiza. Spatiul bugetar pe care il avem la dispozitie e aproape egal cu zero (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Guvernul analizeaza posibilitatea de a oferi ajutoare companiilor care isi continua activitatea in timpul pandemiei de coronavirus. intrebat de reporterul B1. ro. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca firmele sa beneficieze de scutiri de taxe: Suntem in analiza Spatiul de manevra bugetar este aproape zero

Suntem in analiza, a spus premierul Ludovic Orban despre varianta ca firmele care isi continua activitatea sa beneficieze de scutiri de taxe si impozit. Pe de alta parte, premierul spune ca spatiul de manevra bugetar si fiscal este egal cu aproape zero, este foarte restrans, motiv pentru care vor scadea incasarile si vor creste foarte mult cheltuielile.

Ludovic Orban nu este infectat cu coronavirus! Premierul isi reia activitatea la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru noul coronavirus, acesta fiind unul negativ. Orban iese din izolare si isi reia activitatea la Palatul Victoria.

Dupa Baneasa Shopping City, alte 2 mall-uri din Capitala isi suspenda activitatea

Centrele Comerciale Bucuresti Mall - Vitan si Plaza Romania isi suspenda activitatea temporar incepand din data de 22 martie 2020, ora 22:00, anunta un comunicat.

Masurile economice pentru sprijinirea firmelor si angajatilor: de la suspendarea platii chiriilor la somajul tehnic

Guvernul a luat o serie de masuri economice, menite sa sprijine mediul de afaceri si pe angajatii firmelor aflate in dificultate financiara, masuri concretizate deja prin doua ordonante de urgenta publicate in Monitorul Oficial.

Premierul Orban si ministrii, testati negativ pentru noul coronavirus. Guvernul revine la Palatul Victoria

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca premierul Ludovic Orban, dar si alti membri ai Guvernului au primit rezultatul testului pentru noul coronavirus, care a aratat ca niciunul dintre ei nu este.

Parlamentul isi reia activitatea Prioritati: proiectele de lege depuse de opozitia PSD, PRO Romania si ALDE

Amanarea ratelor la banci, plafonarea preturilor la alimente de baza si medicamente, facilitati fiscale pentru firme si cetateni si amanarea platii utilitatilor pentru 3 luni sunt doar cateva dintre proiectele de lege pe care parlamentarii le vor discuta in urmatoarea perioada. De precizat este ca aceste initiative legislative apartin opozitiei PSD, PRO Romania si ALDE si vor fi dezbatute in regim de urgenta.

FAN Courier anunta ca isi desfasoara activitatea in conditii de siguranta, fara restrictii sau limitari

FAN Courier a transmis, astazi, ca activitatea de curierat se desfasoara in conditii de siguranta pentru clienti si angajati, fara restrictii sau limitari in nicio zona geografica din tara noastra, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Orban, despre testele pentru coronavirus: Obiectul e sa facem 2500 de teste pe zi; Nu exista testare rapida

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara ca unul dintre obiectivele Guvernului este cresterea capacitatii de diagnosticare. Acesta a adaugat ca nu exista teste rapide, explicand ca ele exista, dar au o marja de eroare de 20%. Premierul a precizat si ca un alt obiectiv al autoritatilor este sa ajunga in 5-7 zile sa crestem capacitatea la peste 2000 de teste, chiar la 2500 de teste pe zi.

Ministrul Economiei: 200.000 de euro pentru companiile care isi adapteaza liniile de fabricatie pentru materialele sanitare

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat lansarea unui program prin care va oferi bani companiilor care produc materiale sanitare.

Primul magazin din Romania care isi modifica programul: intre 7:30-8:00, acces exclusiv pentru persoanele varstnice si pentru cadrele medicale

Cora anunta ca a modificat programul hipermarketurilor in concordanta cu noile masuri impuse de autoritati si intrate in vigoare de luni, care limiteaza circulatia persoanelor pe timp de noapte. Astfel, toate magazinele vor fi deschise intre orele 7:30 - 20:30, iar intre orele 7:30 - 8:00 accesul este dedicat exclusiv persoanelor varstnice, de peste 65 de ani, precum si cadrelor medicale.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )