Libnet.ro
UNICEF

09:30

Orban: Doar 35% din gospodarii sunt conectate la reteaua de gaz. Transgaz va finaliza BRUA pana la 25 noiembrie VIDEO

Adevărul Adevărul,
Orban: Doar 35% din gospodarii sunt conectate la reteaua de gaz. Transgaz va finaliza BRUA pana la 25 noiembrie VIDEO

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca in prezent, doar 35% din gospodarii sunt racordate la reteaua de gaze, operatorul roman de transport angajandu-se sa extinda magistralele de transport pentru a facilita conexiunea cu cat mai multe localitati. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, in vizita la Transgaz: Din pacate, in Romania, doar 35% dintre gospodarii sunt conectate la reteaua de gaz (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi, in cadrul vizitei de lucru la Societatea Nationala Transgaz, despre planurile de conectare la reteaua de gaz a localitatilor din Romania. Totul, in contextul in care, in.

Anuntul ferm al Ministrului Educatiei. Toti elevii din Romania sunt vizati. Ce nu se mai face

Ministrul Educatiei a facut anuntul ferm de care sunt vizati toti elevii din Romania. Monica Anisie a anuntat ca nu se mai dau teze. Ministrul Educatiei a informat ca, din cauza epidemiei de COVID-19, care a impus sustinerea cursurilor exclusiv online, nu se vor mai da teze in acest an scolar. Monica Anisie, ministrul Educatiei, .

Aproape 80 de cadre medicale din Arad sunt infectate cu SARS-CoV-2. Cei mai multi dintre ei lucreaza in Spitalul Judetean

La Arad sunt aproape 80 de cadre medicale infectate cu SARS-CoV-2, cei mai multi dintre ei fiind asistenti medicali din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, scrie Agerpres. Situatie critica la Arad,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )