Libnet.ro
UNICEF

22:15

Orban promite trei autostrazi in Moldova in urmatorii 10 ani

Adevărul Adevărul,
Orban promite trei autostrazi in Moldova in urmatorii 10 ani

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Moldova va beneficia de trei autostrazi in urmatorii 10 ani, dintre care doua vor strabate judetul Neamt. Totodata, el a mai spus ca judetele Moldovei vor fi beneficiare ale altor investitii importante ale Guvernului, deoarece marea problema a Moldovei este aceea ca pana acum a fost ocolita de investitii mari, potrivit Agerpres. continuă pe Adevărul

Orban: Cele mai mari proiecte de investitii pe urmatorii 10 ani se vor face in Moldova

Cele mai mari proiecte de investitii pe urmatorii 10 ani se vor face in Moldova, a declarat, duminic.

Orban: Moldova va avea in urmatorii 10 ani trei autostrazi

Judetele Moldovei vor fi beneficiare ale investitiilor Guvernului in urmatorii 10 ani, a declarat, duminica, presedintele PNL, prim-ministrul Ludovic Orban, aflat intr-o vizita electorala in judetul Neamt, potrivit Agerpres. El a subliniat ca marea problema a Moldovei este aceea ca a fost ocolita de investitii mari.

Ludovic Orban: Moldova va fi principala beneficiara a investitiilor in infrastructura de transport in urmatorii 10 ani Trei autostrazi in aceasta regiune a tarii

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in cadrul unei intalniri electorale din judetul Neamt, ca, in urmatorii zece ani, Moldova va fi principala beneficiara a investitiilor in infrastructura de.

Ce CV-uri au cei 31 de noi ambasadori. Cel mai mare numar de femei. Varsta sefilor de misiune a scazut cu 10 ani

Din cei 31 de noi ambasadori romani propusi de ministrul de Externe Bogdan Aurescu si agreati de presedintele Klaus Iohannis, nu mai putin de 14 sunt femei, cel mai puternic echilibru de gen pentru diplomatia romaneasca. Noul lot de ambasadori, prezentat in exclusivitate de Adevarul, scade varsta sefilor de misiune cu aproape 10 ani, sustin surse diplomatice. Cei mai multi sunt experti pe zona de reprezentare, cu cateva exceptii politice.

O eleva de 10 ani a murit dupa ce a fost batuta de profesor. Fata gresise doua probleme la matematica

O eleva de 10 ani din China a murit, dupa ce a fost batuta de un profesor pentru ca a gresit doua probleme la matematica.

Airbus va asigura operationalitatea elicopterelor NASA timp de 10 ani

And 8232; and 8232;NASA a semnat cu Airbus Helicopters Inc. un contract in valoare de 15 milioane de dolari de tip HCare Infinite pentru asigurarea de servicii complexe de suport. Documentul, care acopera initial 2 ani cu optiunea de a fi extins pentru 10 ani, include tot spectrul de servicii de suport pentru flota de elicoptere H135 a NASA, care vor fi livrate de la sfarsitul acestei luni, conform unui comunicat trimis redactiei.

Nigeria: Un baiat de 13 ani a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru blasfemie

UNICEF a condamnat sentinta de 10 ani de inchisoare pentru blasfemie primita de un baiat nigerian in varsta de 13 ani, relateaza CNN.

Orban: in Moldova bate un vant de schimbare. Cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane

Premierul Ludovic Orban a sustinut duminica, la Iasi, ca in Moldova bate un vant de schimbare, iar cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane. Citeste si Orban: Moldova va avea in urmatorii 10 ani trei autostrazi.

Orban promite un drum expres sau chiar o autostrada intre Constanta si statiunile de pe litoral

Guvernul Orban a dispus un studiu de fezabilitate pentru o viitoare artera rutiera, de tip drum expr.

Copil de 13 ani, condamnat la 10 ani de inchisoare. Ce a putut sa spuna de a ajuns dupa gratii!

Copil de 13 ani, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru blasfemie la adresa lui Allah. Incidentul a avut loc in Nigeria, iar copilul ar fi adresat cuvinte vulgare lui Allah, astfel ca autoritatile nigeriene l-au pedepsit mai mult decat exemplar, relateaza CNN. Un copil de 13 ani a fost condamnat la 10 ani de .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )