Libnet.ro
UNICEF

11:30

Orban: Salariul minim pentru 2021 va fi majorat in functie de evolutia economiei

Adevărul Adevărul,
Orban: Salariul minim pentru 2021 va fi majorat in functie de evolutia economiei

Premierul Ludovic Orban a transmis marti, la intalnirea cu reprezentantii Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, ca salariul minim brut pe tara garantat in plata pentru anul 2021 va fi majorat in functie de evolutia economiei. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Salariul minim brut garantat in plata pentru 2021 va fi majorat in functie de evolutia economiei. Obiectivul nostru e sa nu fie afectate locurile de munca

Premierul Ludovic Orban a sustinut, marti, ca salariul minim brut pe tara garantat in plata pentru anul 2021 va fi majorat in functie de evolutia economiei. Afirmatia a fost facuta la intalnirea in.

Creste salariul minim pe economie in 2021? Ce spune premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a transmis, in cadrul consultarilor pe care le-a avut luni cu reprezentantii Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, ca salariul minim brut pe tara garantat in plata pentru anul 2021 va fi majorat in functie de.

Salariul minim in Romania va putea fi majorat in anul 2021 in functie de realitatile economice

Salariul minim in Romania va putea fi majorat in anul 2021 in functie de mai multi parametri, cum ar.

Previziuni infioratoare pentru 2021. Cand dispare Covid-19, de fapt: Va fi un dezastru global cu proteste

Nicolas Aujula, 35 de ani, din Londra, s-a autoproclamat clarvazator si pretinde ca a anticipat aparitia pandemiei de coronavirus. in 2018, acesta a vorbit despre o problema care va lovi foarte grav lumea in urmatoarii ani. Iar izbucnirea pandemiei i-a asigurat faima. Si, daca tot ne-a adus coronavirusul pe cap, Aujula ne da si vesti .

Florin Citu, despre salariul minim: Noi avem acelasi principiu ca anul trecut. Vrem sa fie legat cumva de evolutia economiei, de productivitate (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a explicat ca in stabilirea salariului minim pe economie se va aplica in continuare acelasi principiu ca anul trecut. Vrem sa fie legat de evolutia.

Florin Citu, despre salariul minim: Avem acelasi principiu ca anul trecut, vrem sa fie legat de productia Romaniei

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, afirma ca in stabilirea salariului minim se va lua in calcul acelasi principiu ca anul trecut. Vrem sa fie legat de productia Romaniei, a afirmat Citu, care va participa marti la sedinta Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2054 seconds )