Libnet.ro
UNICEF

07:45

Perspective economice pozitive anuntate de catre Ludovic Orban: Romania este pe locul 3 in Europa

B1 B1,
Perspective economice pozitive anuntate de catre Ludovic Orban: Romania este pe locul 3 in Europa

Perspectivele economice sunt foarte bune pentru Romania, spune Ludovic Orban. in timpul pandemiei, tara noastra nu a fost retrogradata de agentiile de rating, a mentionat premierul. Economia Romaniei este. continuă pe B1

Ludovic Orban: Romania va beneficia in urmatorii cel putin sapte ani, daca nu si mai mult, de oportunitati pe care nu le-a mai avut in ultima perioada

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca Romania este o tara din ce in ce mai atractiva pentru partenerii internationali. in al doilea rand, spune el, tara noastra va beneficia de finantare cum nu a .

ORBAN: Romania are perspective de revenire economica foarte bune

Premierul Ludovic Orban sustine ca Romania are perspective de revenire economica foarte bune si nu a fost retrogradata de agentiile de rating in perioada crizei economice generate de coronavirus, datorita credibilitatii guvernului, conform Agerpres.

Ludovic Orban, apel catre ministere: Mobilizati echipele ca sa aducem la forma semi-finita structura programelor si alocarea fondurilor europene. De cand suntem la guvernare, am absorbit peste 2,6 miliarde de euro (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut apel la toate ministerele, in debutul sedintei de Guvern de joi, sa mobilizeze echipele de lucru pentru a aduce la forma semi-finita Programul national de rezilienta si re.

LUDOVIC ORBAN: Suntem a cincea tara ca suprafata agricola dar noi avem deficit pe agricultura

Ludovic Orban a declarat vineri ca Romania este a cincea tara ca suprafata de agricola insa avem deficit pe agricultura de 1,3 miliarde, iar in proportie de peste 70% depindem de importuri. Premierul a adaugat ca desi tara noastra are gazul, ca resursa naturala, numai 35% din populatie este conectata la reteaua cu gaz.

Ludovic Orban: Vom prelungi starea de alerta. Este exclusa revenirea la starea de urgenta!

Premierul Ludovic Orban a confirmat azi ca starea de alerta va fi prelungita in Romania, ca urmarea .

Ludovic Orban, despre revenirea la starea de urgenta: Nu exista un astfel de scenariu. Situatia este sub control

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat ca la acest moment nu exista un scenariu privind revenirea la starea de urgenta in Romania din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a adaugat ca situatia este su.

ORBAN: Romania va beneficia in urmatorii ani de oportunitati pe care nu le-a mai avut

Premierul Ludovic Orban considera ca Romania va beneficia, in urmatorii ani, de oportunitati de dezvoltare pe care nu le-a mai avut in ultima perioada, conform Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Mastile au si un mare avantaj ca ne permit sa ne uitam in ochi

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a afirmat azi, la o intalnire cu liberalii din Valcea ca desi cei prezenti aveau masti, bucuria revederii se citeste in ochi, el mentionand ca mastile de protectie au un avantaj ne permit sa ne uitam in ochi.

Cand vor mai creste pensiile? Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii

In cursul zilei de vineri, premierul Romaniei a raspuns la una dintre cele mai des intalnite intrebari de pe buzele tuturor romanilor: cand vor mai creste pensiile? Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii pe 11 septembrie 2020. Premierul Romaniei sustine ca, pentru a fi posibila o noua majorare a pensiilor, trebuie sa .

Ludovic Orban, pozat la terasa, in plina pandemie! Cu cine se distra premierul Romaniei

Marea relaxare din Valcea din acest weekend a adus pe piata o noua poza controversata cu Orban. Premierul se afla la terasa, in compania altor lideri locali. Lodovic Orban, pozat din nou la taifas. Premierul a stat la terasa cu alti trei lideri PNL Premierul Orban a fost surprins in aceasta dimineata la o terasa .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )