Libnet.ro
UNICEF

18:45

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Guvernul are mai multe masuri prin care vrea sa dezvolte piata de capital din Romania, a spus ieri premierul Ludovic Orban, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare. Orban a spus ca printre acestea se numara listarea de noi companii de stat, simplificarea procedurilor fiscale pentru investitorii de retail, facilitati fiscale pentru companiile care doresc sa se listeze, precum si lansarea de noi emisiune de titluri de stat prin intermediul BVB. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Ludovic Orban: in Moldova bate un vant de schimbare. Avem sanse de a castiga in toate judetele Moldovei

Premierul Ludovic Orban a sustinut duminica, la Iasi,ca reprezentii PNLau mari sanse sa iasa invingatori in toate judetele Moldovei si ca pe aceste meleaguri bate vantul schimbarii,.

Mastile pentru copii raman obligatorii! Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban nu este de acord cu renuntarea la masti pentru copiii mici din unitatile de invatamant. Nu vad de ce trebuie sa existe unii care sa instige la nerespectarea acestei reguli, a spus premierul.

LUDOVIC ORBAN: Dezvoltarea Romaniei nu se poate realiza prin pomeni si sifonari de ban public

Premierul Ludovic Orban afirma ca dezvoltarea Romaniei nu se poate realiza prin pomeni si prin alocari, sifonari de ban public in tot felul de proiecte care nu au niciun fel de efecte asupra vietii de zi cu zi a oamenilor.

VIDEO Premierul Orban, victima boxerului xenofob din Cluj: Ne condamnati copiii sa nu poata respira

Calin Marincus, boxerul xenofob care si-a facut un obicei din a face circ la evenimentele publice, a intervenit la un eveniment electoral din Cluj-Napoca, la care participa premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Nu acceptam cresterea pensiilor votata in Parlament

Guvernul nu accepta cresterea pensiilor cu 40% votata in Parlament si va ataca legea la Curtea Constitutionala, a declarat astazi intr-o vizita la Cluj premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Daca as fi nemtean, as fi jignit sa ma conduca unul ca Arsene

Premierul Ludovic Orban a afirmat, duminica, la o intalnire cu membrii PNL in judetul Neamt, ca daca el ar fi din acest judet, ar fi jignit sa fie condus de unul ca Arsene, referindu-se la presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene.

LUDOVIC ORBAN: Ne vom bate in Parlament sa retrimitem spre Comisiile de buget-finante raportul la rectificarea bugetara

PNL va solicita in plenul Parlamentului retrimiterea raportului la rectificarea bugetara la Comisiile de buget-finante, a declarat, astazi, la Iasi, premierul Ludovic Orban, care a adaugat ca nu sunt posibile cheltuielile cuprinse in acesta, deoarece s-ar risca ajungerea tarii in incapacitate de plata.

LUDOVIC ORBAN: Cursurile nu se vor suspenda in scolile inchise pentru alegeri, se vor tine orele online

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca scolile care vor gazdui sectii de votare vor fi inchise o zi sau doua, insa cursurile nu vor fi suspendate, ci vor fi sustinute online.

LUDOVIC ORBAN: in Parlament nu trebuie sa faci legi ca sa construiesti autostrazi decat atunci cand e PSD-ul la putere

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca soseaua de centura a municipiului Bacau a fost realizata in proportie de 70 la suta si ca aceasta va fi terminata inainte de termenul prevazut in contract, potrivit News. ro.

Ludovic Orban: Avem mastile pentru persoanele vulnerabile!

Guvernul a terminat achizitia mastilor gratuite promise persoanelor defavorizate. Loturile au ajuns la Directiile de Sanatate Publica si vor incepe sa le distribuie prin Primarii. Anuntul a fost facut de premierul Orban care a adaugat ca si mastile pentru ziua votului au fost cumparate si trimise catre Prefecturi.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )