Libnet.ro
UNICEF

12:00

PSD vrea sa modifice ordonanta privind somajul tehnic: Vor beneficia si firmele cu mai putin de trei angajati, PFA si marii contribuitori

Adevărul Adevărul,
PSD vrea sa modifice ordonanta privind somajul tehnic: Vor beneficia si firmele cu mai putin de trei angajati, PFA si marii contribuitori

Partidul Social Democrat a anuntat, luni, ca vrea sa modifice masurile economice luate de Guvernul Orban prin Ordonanta 302020, astfel incat de prevederile privind decontarea de catre stat a somajului tehnic sa beneficieze si firmele cu mai putin de trei angajati, PFA-urile sau marii contributori. continuă pe Adevărul

PSD vrea modificarea ordonantei privind somajul tehnic

PSD a anuntat, luni, ca intentioneaza sa modifice OUG privind alocarea indemnizatiei de 75%. Social democratii sustin ca masurile economice dispuse de Guvernul Orban prin OUG 302020 nu sunt aplicabile unor categorii largi de firme afectate si propune o serie de amendamente in acest sens.

Util: Numar unic pentru informare privind somajul tehnic. Cum se depun documentele

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a infiintat un numar unic de telefon pentru informarea cetatenilor cu privire la somajul tehnic si adrese de email pentru transmiterea documentelor.

Ordonanta privind somajul tehnic suportat de stat, in Monitorul oficial Cine beneficiaza Textul documentului

Statul va suporta somajul tehnic, avand in vedere ca multe afaceri au de suferit in urma masurilor luate ca urmare a coronavirusului. in acest sens, ordonanta adoptata de Guvern saptamana aceasta, a fost publicata in Monitorul Oficial.

PSD vrea sa modifice OUG 302020: Pentru a salva mii de locuri de munca, atat angajatorii, cat si angajatii trebuie sa primeasca un ajutor real din partea statului roman

Partidul Social Democrat PSD) vrea ca si firmele cu mai putin de trei angajati, PFA-urile si marii contributori care si-au trimis angajatii in somaj tehnic sa poata beneficia de sprijin.

Florin Roman (PNL), amendament la OUG privind somajul tehnic: Beneficiarii pierd ajutorul daca incalca dispozitiile privind carantina sau izolarea la domiciliu

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a depus un amendament la Ordonanta de Urgenta ce prevede sprijinul de la stat pentru somajul tehnic, in sensul in care beneficiarii sa piarda indemnizatia daca nu.

Principalele prevederi din Ordonanta privind masurile fiscale ca raspuns la criza coronavirusului

In Monitorul Oficial de sambata dimineata au fost publicate cateva ordonante adoptate miercuri de Guvern. Doua dintre ele au fost asteptate de multa lume, respectiv cea privind modificarile fiscale si cealalta cu somajul tehnic suportat de stat, ca raspuns la criza coronavirusului.

Seful cancelariei premierului: Discutam cu Comisia Europeana sa acoperim o parte din somajul tehnic cu fonduri europene

Guvernul Romaniei poarta in prezent negocieri cu Comisia Europeana pentru ca o parte din efortul bugetar pentru plata somajului tehnic sa fie acoperit din fonduri europene, a declarat, luni, Ionel Danca, seful cancelariei premierului. El a spus ca somajul tehnic ar putea acoperi 1 mil. de angajati.

Numar unic de apel pentru informatii cu privire la somajul tehnic: Am decis ca opt angajati ai ANOFM sa lucreze in acelasi timp in sistem call-center

ANOFM a stabilit un numar unic de apel pentru informarea cetatenilor cu privire la somajul tehnic, precum si adrese de email pentru transmiterea documentelor, arata un comunicat de presa. Astfel, cetatenii.

Somajul tehnic: Cine si cum va putea obtine certificatele pentru situatii de urgenta

Somajul tehnic ar urma sa fie inregistrat luna viitoare, pentru luna curenta, pana atunci urmand sa fie eliberate certificatele pentru situatii de urgenta.

Virgil Popescu, despre somajul tehnic: Sunt doua categorii de companii care pot beneficia de acest ajutor

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat ca sunt doua categorii de companii ai caror angajati pot beneficia de somajul tehnic.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )