Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE impune Statelor Unite taxe vamale de 4 miliarde de dolari, dar vrea remedierea disputelor

Hotnews Hotnews,
 UE impune Statelor Unite taxe vamale de 4 miliarde de dolari, dar vrea remedierea disputelor

Uniunea Europeana va impune de marti taxe vamale in valoare de 4 miliarde de dolari la importurile de produse din SUA, in virtutea unei decizii a Organizatiei Mondiale a Comertului in litigiul Boeing-Airbus, dar Comisia Europeana spera ca disputa va fi depasita prin cooperarea cu Washingtonul. continuă pe Hotnews

Joe Biden si echipa sa au inceput sa isi planifice presedintia Statelor Unite

La o zi dupa ce a castigat presedintia Statelor Unite, democratul Joe Biden si consilierii sai au inceput, duminica, sa discute cum sa reactioneze la criza coronavirusului, intarind in acelasi timp intentia de a elimina diviziunile politice, transmite Reuters.

Joe Biden si echipa sa au inceput sa isi planifice presedintia Statelor Unite

La o zi dupa ce a castigat presedintia Statelor Unite, democratul Joe Biden si consilierii sai au inceput sa discute cum sa reactioneze la criza coronavirusului, intarind in acelasi timp intentia de a elimina diviziunile politice, transmite Reuters.

Economia Statelor Unite a creat 638.000 de locuri de munca, in luna octombrie

Rata somajului a continuat sa scada, la 6,9% de la 7,9% in septembrie, sub estimarea Fed pentru finalul lui 2020 Economia Statelor Unite, prima a lumii cu o pondere de 24% in PIB-ul global, a creat 638. 000 de locuri de munca in luna octombrie, potrivit datelor publicate vineri de Departamentul Muncii. Conform statisticilor, climatul din piata fortei de munca a continuat sa se amelioreze pentru a sasea luna consecutiv, evolutie puternic influentata de mix-ul relaxat fara precedent de politici economice in implementare.

Kamala Harris, prima femeie vicepresedinte al Statelor Unite, intra in istorie

Este consacrarea unei cariere in afara normelor comune: Kamala Harris, fost procuror si fiica de imigranti, intra in istorie ca prima femeie care va ocupa functia de vicepresedinte al Statelor Unite, scrie AFP.

ANALIZA PRECEDENCE RESEARCH LA NIVEL GLOBAL: Piata cladirilor smart - 127 miliarde dolari in 2027, de la mai putin de 50 de miliarde in 2019

Piata mondiala a cladirilor smart este asteptata sa atinga 127,09 miliarde de dolari in anul 2027, fata de numai 49,28 miliarde de dolari in 2019, in baza unei cresteri anuale agregate CAGR) de 12,5% in intervalul 2020-2027, potrivit unui studiu realizat de organizatia Precedence Research.

Alegeri prezidentiale in SUA: Prima reactie a Melaniei Trump dupa infrangerea lui Donald Trump. Ce a transmis Prima Doamna a Statelor Unite

A aparut prima reactie a Melaniei Trump dupa ce Donald Trump a pierdut alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Prima doamna a scris pe contul sau de Twitter ca poporul american merita alegeri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )