Libnet.ro
UNICEF

08:30

OMC: Impactul economic al pandemiei va fi mai mare decat cel al crizei financiare din 2008

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMC: Impactul economic al pandemiei va fi mai mare decat cel al crizei financiare din 2008

Seful Organizatiei Mondiale a Comertului OMC), Roberto Azevedo, a declarat miercuri ca proiectiile arata ca scaderea economica si pierderile de locuri de munca provocate de pandemia de coronavirus vor fi mai grave decat recesiunea din 2008. continuă pe Ziarul Bursa

Organizatia Mondiala a Comertului, puternic semnal de alarma: Impactul economic al pandemiei, mai mare decat cel al crizei financiare din 2008

O noua criza economica ameninta societatile din cauza pandemiei de coronavirus, iar aceasta ar urma sa genereze pierderi mai mari decat cea financciara din anul 2008, cu mult mai multe persoane care isi vor.

Primarul uneia dintre cele mai afectate localitati din Italia: Statistic, numarul real de decese pentru Covid-19 este de cel putin 4 ori mai mare decat numarul oficial. Daca toata lumea ar fi infectata, 600.000 de persoane ar muri

In Nembro, provincia Bergamo,municipalitatea cea mai afectata de Covid-19 in raport cu populatia, strazile sunt aproape pustii, traficul absent, iar linistea stranie este uneori intrerupta de sirena unei.

Situatia din Italia, mult mai grava decat o indica cifrele oficiale: Numarul real al infectiilor ar putea fi de 600.000, potrivit Protectiei Civile

Situatia din Italia poate fi mult mai grava decat o indica cifrele oficiale. Numarul persoanelor infectate ar putea fi de zece ori mai mare decat cel anuntat, bilantul real atingand un numar de 600. 000 de.

Rabla Plus demareaza miercuri. Cel mai mare buget de cand exista programul: 140 de milioane de lei

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a anuntat ca programul Rabla Plus demareaza miercuri, prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), avand cel mai mare buget de cand exista programul, 140 de milioane de lei, cu aproape 45% mai mare decat in anul 2019, program care nu conditioneaza achizitia unui autovehicul nou de casarea unui autovehicul uzat.

Cel mai mare site de filme pentru adulti a gasit solutia cum sa stai acasa. Da gratis tot

Ce-l mai mare site de filme pentru adulti, PornHub, a venit cu o idee exceptionala de a tine oamenii in auto-izolare. Astfel incat au luat decizia de a da utilizatorilor tot continutul premium pe gratis. Cel mai mare site de filme pentru adulti a gasit solutia cum sa stai acasa Majoritatea populatiei a folosit sau .

Un nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut si care a fost cel mai mare cutremur din 2020

Romania este din nou cutremurata! Ce magnitudine are noul seism, in ce zona s-a produs si care a fost cel mai mare cutremur din anul curent? Nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut? S-a produs un nou cutremur azi, 24 martie, in Romania. Acesta a inregistrat 3,4 magnitudine pe scara Richter, conform Institutului National .

Cel mai mare secret despre Printesa Diana. Motivul pentru care purta mereu doua ceasuri

A ramas de neuitat in inimile tuturor celor cu care a interactionat sau care pur si simplu citeau despre ea in ziare. Caldura cu care isi intampina interlocutorii a ramas si ea legendara. Eleganta stilului ei vestimentar e, de asemenea, de neuitat. Dar printesa inimilor avea un secret pe care foarte putini il stiau. Motivul .

Nelu Tataru: Suceava e cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, dar inca nu avem in plan inchiderea orasului. Am inchist tot spitalul, am izolat personalul medical si contactii

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este de parere ca Suceava s-a transformat in cel mai mare focar de coronavirus din Romania, dar a precizat ca inca nu exista niciun plan pentru.

Studiu: Hidroxiclorochina nu este mai eficienta decat alte medicamente in lupta contra Covid-19

Hidroxiclorochina, un medicament folosit impotriva malariei care ar putea fi un dar din cer in lupta contra coronavirusului potrivit lui Donald Trump si a carui utilizare este dezbatuta in numeroase tari, nu este mai eficient decat tratamentele deja existente pentru lupta contra simptomelor de Covid-19, potrivit unui studiu chinez, scrie AFP.

Un nou virus loveste China. Hantavirusul a ucis deja un om. Virusul, mai fatal decat COVID-19

Un barbat care a murit intr-un autobuz din China a fost testat pozitiv pentru un virus mai fatal decat Covid-19 si care prezinta simptome foarte similare. Este vorba de Hantavirus, care este raspandit de sobolani.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2811 seconds )