Libnet.ro
UNICEF

21:45

PAUL ANGHEL: Nu exista dovezi potrivit carora virusul pandemic s-ar transmite prin consumul de alimente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PAUL ANGHEL: Nu exista dovezi potrivit carora virusul pandemic s-ar transmite prin consumul de alimente

Directorul general al ANPC, Paul Anghel, afirma ca nu exista dovezi potrivit carora virusul Sars-Cov-2 s-ar transmite prin consumul de alimente, iar rezultatele preliminare ale studiului prezentat de Universitatea din Bucuresti contrazic declaratiile Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) si ale Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara EFSA), scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

PAUL ANGHEL: Nu exista dovezi ca virusul pandemic s-ar transmite prin consumul de alimente

Directorul general al ANPC, Paul Anghel, afirma ca nu exista dovezi potrivit carora virusul Sars-Cov-2 s-ar transmite prin consumul de alimente, iar rezultatele preliminare ale studiului prezentat de Universitatea din Bucuresti contrazic declaratiile Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) si ale Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara EFSA), scrie Agerpres.

Paul Anghel, directorul ANPC: Nu exista nicio dovada privind prezenta in alimente a coronavirusului si riscul de infectare a oamenilor

Paul Anghel, directorul general al ANPC, a tinut sa transmita ca nu exista dovezi potrivit carora virusul SARS-Cov-2 s-ar transmite prin consumul de alimente. Precizarea sa vine in contextul in care cercetatori.

Protectia Consumatorului: Nu exista dovezi ca virusul SARS-Cov-2 s-ar transmite prin consumul de alimente

Directorul general al ANPC, Paul Anghel, afirma ca nu exista dovezi potrivit carora virusul Sars-Cov-2 s-ar transmite prin consumul de alimente, iar rezultatele preliminare ale studiului prezentat de Universitatea din Bucuresti contrazic declaratiile Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) si ale Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara EFSA), relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )