Libnet.ro
UNICEF

21:00

Banca Nationala a respins tranzactia prin care maghiarii de la OTP preluau Banca Romaneasca

B1 B1,
Banca Nationala a respins tranzactia prin care maghiarii de la OTP preluau Banca Romaneasca

Preluarea Bancii Romanesti de catre banca maghiara OTP nu va mai avea loc dupa ce Banca Nationala a Romaniei BNR) a respins miercuri tranzactia. Aceasta decizie era asteptata pentru ca BNR a. continuă pe B1

BNR a respins miercuri tranzactia prin care OTP urma sa preia Banca Romaneasca. Semnele de intrebare aparusera cu peste o luna in urma -*- BNR a respins miercuri tranzactia prin care OTP urma sa preia Banca Romaneasca. Semnele de intrebare aparusera cu p

BNR a respins miercuri tranzactia prin care banca maghiara OTP urma sa preia Banca Romaneasca, dupa ce in ultima perioada s-a speculat intens pe acest subiect, dat fiind faptul ca aprobarea intarzia mult peste media in care BNR decidea in situatii similare. Desi nu au fost facute inca publice motivele acestei respingeri, speculatiile din piata spun ca originea capitalului cu care urma sa fie platit pretul pentru Banca Romaneasca putea oferi semne de intrebare. Cea mai recenta deizie de respingere de care imi amintesc pe moment este cea a lui Gigi Becali, de infiintare a Becali Bank, in iulie 2008. Bursa de la Budapesta nu a reactionat inca, actiunea OTP inchizand la 11,73 forinti, in usoara crestere.

BNR a respins miercuri tranzactia prin care OTP urma sa preia Banca Romaneasca. Semnele de intrebare aparusera cu peste o luna in urma

BNR a respins miercuri tranzactia prin care banca maghiara OTP urma sa preia Banca Romaneasca, dupa ce in ultima perioada s-a speculat intens pe acest subiect, dat fiind faptul ca aprobarea intarzia mult peste media in care BNR decidea in situatii similare. Desi nu au fost facute inca publice motivele acestei respingeri, speculatiile din piata spun ca originea capitalului cu care urma sa fie platit pretul pentru Banca Romaneasca putea oferi semne de intrebare. Cea mai recenta deizie de respingere de care imi amintesc pe moment este cea a lui Gigi Becali, de infiintare a Becali Bank, in iulie 2008.

BNR a respins preluarea Bancii Romanesti de catre OTP Bank

OTP Bank nu poate prelua Banca Romaneasca, a decis miercuri Banca Nationala a Romaniei BNR), care a respins aceasta tranzactie.

Un vasluian declarat mort, desi este in viata, a pierdut procesul prin care cerea anularea decesului

Un barbat in varsta de 63 de ani, din judetul Vaslui, declarat decedat in anul 2016, desi este in viata, a pierdut procesul prin care cerea anularea declararii decesului, informeaza Agerpres.

Culmea justitiei: Un barbat declarat mort, desi traieste, a pierdut procesul prin care cerea anularea decesului

Un barbat in varsta de 63 de ani, din judetul Vaslui, declarat decedat in anul 2016, desi este in viata, a pierdut procesul prin care cerea anularea declararii decesului. El a mentionat ca a pierdut.

A fost redactata OUG prin care Primaria Capitalei primeste ultima suprafata de teren necesara construirii Spitalului Metropolitan

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat astazi ca textul Ordonantei de Urgenta, prin care Guvernul va trece in administrarea Primariei Municipiului Bucuresti ultima suprafata de teren necesara construirii Spitalului Metropolitan, a fost redactat si urmeaza sa intre pe circuitul de avizare, se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei, remis astazi Redactiei.

Presa: BNR a blocat achizitia Bancii Romanesti de catre OTP Bank

Banca Nationala a Romaniei BNR) a blocat achizitia Bancii Romanesti de catre OTP Bank Romania, potrivit informatiilor aparute, ieri, in presa noastra, dar si pe unele site-uri straine. Astfel, BNR nu si-a dat avizul pentru aceasta tranzactie, desi termenul pana la care ar fi trebuit sa se exprime a exprirat inca din toamna anului trecut.

Senatul a respins proiectul PNL care prevede acordarea celui de-al 13-lea si al 14-lea salariu de catre firmele private

Plenul Senatului a respins luni proiectul de lege initiat de PNL care prevede acordarea celui de-al 13-lea si al 14-lea salariu de catre societatile cu capital integral privat, care sa nu depaseasca 20% din impozitul pe profit sau 0,5% din cifra de afaceri.

Halucinanta Justitie romana: Un barbat declarat mort A PIERDUT PROCESUL prin care cerea anularea declararii decesului (FOTO)

Inca o dovada ca Justitia poate fi paralela cu dreptatea si adevarul. Un barbat in varsta de 63 de ani, din judetul Vaslui, declarat decedat in anul 2016, desi este in viata, a pierdut procesul prin.

Klaus Iohannis refuza sa promulge si retrimite la Parlament Legea ANI, prin care incetau interdictiile aplicate parlamentarilor pana in 2013

Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului Legea ANI a lui Florin Iordache, apreciind ca este vorba despre o masura de clementa acordata parlamentarilor care afecteaza standardele de integritate si pune in discutie respectarea angajamentelor asumate de Romania in calitate de membru al Uniunii Europene.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )