Libnet.ro
UNICEF

18:00

Finantare de cinci milioane de euro pentru un proiect imobiliar din Iasi. Ce sustine OTP Bank Romania

Adevărul Adevărul,
Finantare de cinci milioane de euro pentru un proiect imobiliar din Iasi. Ce sustine OTP Bank Romania

OTP Bank Romania a finantat cu 5 milioane de euro achizitia de catre Grupul Interdoga GMBH si Interdoga SRL a ansamblului Green Park Iasi, primul si cel mai mare proiect rezidential din Iasi. continuă pe Adevărul

Investitie de cinci milioane de euro la spitalul municipal. Banii au fost obtinuti de la UE pentru reabilitarea termica

Municipiul Hunedoara va primi cinci milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru reabilitarea energetica a Spitalului municipal.

Sunt pregatit sa aplic tarife pentru toate marfurile din China

Presedintele american Donald Trump a avertizat ieri ca este pregatit sa impuna tarife pentru toate importurile din China, el amenintand ca in urmatoarele zile va aplica tarife pentru alte bunuri, in valoare de 267 de miliarde de dolari, pe langa cele pentru produse de 200 de miliarde de dolari, care sunt deja in vigoare, transmite Reuters.

TeraPlast, trei investitii de 15 milioane euro

Grupul TeraPlast, unul dintre cei mai importanti producatori de materiale pentru piata constructiilor si totodata cel mai mare procesator de PVC din Romania, va depune trei proiecte de investitii, in valoare totala de 15 milioane de euro, in cadrul Schemei de ajutor de stat pentru stimularea investitiilor cu impact major in economie.

Licitatia de 5 milioane de euro privind intretinerea spatiilor verzi din Alba Iulia, anulata pentru a doua oara. Disputa a doua firme prin contestatii

Licitatia cu valoare estimata de aproape 5 milioane de euro pentru intretinerea si amenajarea spatiilor verzi din Alba Iulia in urmatorii patru ani a fost anulata pentru a doua orara de reprezentantii primariei.

Piscina de 1,5 milioane euro, intr-un complex de birouri

Investitie Genesis Property in parcul de birouri West Gate Park, unde a fost construita si o unitate de cazare * Liviu Tudor: Piata birourilor trebuie sa creasca organic, nu din relocari ale multinationalelor Este nevoie ca piata de birouri sa creasca organic si sa aiba chiriasi noi, nu din relocari ale multinationalelor, considera Liviu Tudor, presedinte si fondator Genesis Property. Domnia sa ne-a declarat: Este de urmarit cum vor fi ocupate noile spatii de birouri anuntate - peste 217. 000 mp de birouri noi.

Galatiul cheltuie aproape 40.000 de euro pentru a vedea daca e nevoie de un aeroport international n judet

Dupa ani buni de cand la Galati se vorbeste despre realizarea unui aeropot international, Consiliul Judetului Galati a contractat un studiu de oportunitate in vederea infiintarii unui aeroport international in judetul Galati si un studiu privind evaluarea eficientei traficului aerian, ambele insumand 38. 000 de euro, scrieViata Libera.

Burse pentru pregatirea viitorilor IT-isti: Cte 5.000 euro pentru ca tinerii profesori sa modernizeze curricula

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii a lansat un program de burse, prin care ofera cate cate 5. 000 de euro cadrelor didactice tinere din mediul universitar pentru a incuraja actualizare si modernizare a temelor cuprinse in curricula de specialitate, in vederea acoperiri decalajului dintre progresul tehnologic si continutul curent al programei universitare si pentru a creste interesul studentilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )