Libnet.ro
UNICEF

13:46

Autoritatile dau emotii antreprenorilor: suntem pe 24 iunie, iar OUG de amanare a platii taxelor cu noua data inca nu a fost publicata in Monitorul oficial

Hotnews Hotnews,
 Autoritatile dau emotii antreprenorilor: suntem pe 24 iunie, iar OUG de amanare a platii taxelor cu noua data inca nu a fost publicata in Monitorul oficial

A trecut o saptamana de cand a fost adoptata o Ordonanta de Urgenta care, printre alte masuri, spune ca firmele pot amana plata taxelor pana pe 25 octombrie. Asta in conditiile in care 25 iunie e maine. Stim ca s-a adoptat acest act normativ atat de la Guvern cat si de la Ministerul Finantelor. De exemplu, la MFP pe site se afla un comunicat de presa care spune acest lucru. continuă pe Hotnews

HOROSCOP 24 IUNIE. Gemenii au o noua perspectiva asupra lumii, Capricornii simt nevoia acuta de libertate

O zi in care suntem foarte solicitati la locul de munca si ajungem repede la epuizare. Avem nevoie sa luam din cand in cand o pauza pentru a ne reincarca bateriile. O zodie este sfatuita sa fie atenta astazi si sa ceara o consultanta juridica.

CORONAVIRUS ROMANIA. LIVE UPDATE 24 IUNIE O noua crestere a numarului de infectari - 321 noi cazuri

Pana astazi, 24 iunie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 24. 826 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 17. 391 au fost declarate vindecate si externate.

Calendar ortodox 24 iunie. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi. Ce este strict intezis sa facem astazi

Calendar ortodox 24 iunie. Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul este praznuita pe 24 iunie. Aceasta sarbatoare este cunoscuta in popor si sub denumirea de Sanziene sau Dragaica.

MACRO NEWSLETTER 24 Iunie 2020

Activitatea in sectorul privat din Franta a inregistrat o expansiune neasteptata in iunie 2020.

Cod portocaliu pana miercuri, 24 iunie: Furtuni periculoase si ploi abundente

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a prelungit alerta de cod porocaliu. Astfel, pana miercuri, 24 iunie, la ora 02. 00, ploi puternice si vijelii se vor semnala in majoritatea regiunilor tarii.

Horoscop 24 iunie 2020, cu Camelia Patrascanu. Taurii fac calcule financiare, Gemenii sunt foarte sociabili

Horoscop. Aspectele astrale subliniaza stima de sine, trebuie sa ne pretuim.

Prognoza meteo, azi, 24 iunie 2020. Averse torentiale si descarcari electrice

Instabilitatea atmosferica se va mentine temporar accentuata in centrul, sudul si estul tarii, unde vor fi perioade cu averse torentiale, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )