Libnet.ro
UNICEF

16:45

CALIN POPESCU - TARICEANU: OUG 1142018 si vanzarea unui pachet de 8% din Petrom - pe ordinea de zi a viitoarei sedinte a coalitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CALIN POPESCU - TARICEANU: OUG 1142018 si vanzarea unui pachet de 8% din Petrom - pe ordinea de zi a viitoarei sedinte a coalitiei

O noua sedinta a coalitiei de guvernare va avea loc in aceasta saptamana, iar printre temele ce urmeaza a fi abordate se afla si modificarea OUG1142018 si vanzarea de catre Statul Roman a unui pachet de 8% din actiunile detinute la OMV Petrom SNP), a declarat ieri presedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu: OUG 114 si vanzarea unui pachet de 8% din actiunile Petrom, discutate la viitoarea sedinta a coalitiei

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat luni ca o noua sedinta a coalitiei PSD-ALDE va avea loc in aceasta saptamana, printre temele ce urmeaza a fi abordate aflandu-se modificarea Ordonantei 114 si vanzarea de catre statul roman a unui pachet de 8% din actiunile Petrom.

TARICEANU, PRIVIND VIITOAREA SEDINTA A COALITIEI: OUG 114 si vanzarea unui pachet din actiunile Petrom - pe ordinea de zi

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a confirmat ca o noua sedinta a coalitiei va avea loc in aceasta saptamana, printre temele ce urmeaza a fi abordate aflandu-se modificarea OUG 1142018 si vanzarea de catre statul roman a unui pachet de 8% din actiunile Petrom.

CALIN POPESCU TARICEANU: Statul trebuie sa vanda un pachet de pana la 8% din Petrom

Statul trebuie sa vanda un pachet de pana la 8% din OMV Petrom SNP) in conditiile in care, salariatii companiei au castigat, in instanta, dreptul de a cumapara actiuni SNP, fapt prevazut in legea de privatizare a Petrom, a precizat astazi Calin Popescu Tariceanu, citat de Agerpres.

CALIN POPESCU-TARICEANU: Vom sustine reinnoirea mandatului lui Mugur Isarescu la BNR

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, astazi ca, in urma discutiei avute cu premierul Viorica Dancila, se va merge pe sustinerea lui Mugur Isarescu pentru reinnoirea mandatului acestuia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei.

Calin Popescu-Tariceanu, despre cazul de la Baia de Arama: Oare ne intoarcem in timp la vremurile cand si maternitatile erau supravegheate de procurori?

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a reactionat in cazul fetitei din Baia de Arama, spunand ca ceea ce s-a intamplat acolo, dincolo de profunzimile cazului, arata ca Romania este.

Revolta in coalitie, dupa ce Tariceanu a anuntat ca PSD si ALDE il vor sustine pe Isarescu pentru un nou mandat in fruntea BNR

Dupa luni in sir in care coalitia majoritara s-a lansat in atacuri dure la adresa lui Mugur Isarescu, luni, Calin Popescu Tariceanu a anuntat brusc ca PSD-ALDE va propune si va vota reinnoirea mandatului ac.

TARICEANU DESPRE MODIFICAREA LEGISLATIEI ELECTORALE: Cred ca nu e bine sa facem OUG, mai bine dezbatem

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca nu este bine sa fie data ordonanta de urgenta pentru modificarea legislatiei in materie electorala, el subliniind ca propunerile trebuie dezbatute.

Tariceanu, despre modificarea legilor electorale prin OUG: Cred ca nu e bine. Cred ca e bine sa dezbatem

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca nu este bine sa fie data ordonanta de urgenta pentru modificarea legislatiei in materie electorala, el subliniind ca propunerile trebuie dezbatute, transmite Agerpres.

Liderii PSD si ALDE pun tunurile pe Mugur Isarescu. Ce au decis cei din coalitie in privinta unui nou mandat la conducerea BNR

Scandal urias din cauza mandatului care i se ofera lui Mugur Isarescu la Banca Nationala a Romaniei. A fost o intelegere facuta intre Calin Popescu Tariceanu si Viorica Dancila, iar apoi din.

PENTRU ACUZATIILE DE FRAUDA LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Tariceanu propune constituirea unei comisii de ancheta

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat astazi ca intr-o discutie cu liderii grupurilor parlamentare ale PSD si ALDE a propus constituirea unei comisii de ancheta pentru a analiza acuzatiile de frauda la alegerile europarlamentare din 26 mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )