Libnet.ro
UNICEF

09:45

Joaca de-a plafonul IMM Invest: intai a fost 15 miliarde lei, apoi Parlamentul a dublat, iar acum e iarasi la valoarea initiala prin OUG

Hotnews Hotnews,
 Joaca de-a plafonul IMM Invest: intai a fost 15 miliarde lei, apoi Parlamentul a dublat, iar acum e iarasi la valoarea initiala prin OUG

Pe data de 11 iunie anuntam ca plafonul de garantare la IMM Invest a fost dublat la 30 miliarde lei, decretul presedintelui Iohannis, cu privire la Legea adoptata de Parlament, fiind publicat in Monitorul oficial. Una dintre probleme identificate era ca prin acea lege au uitat sa modifice si bugetul pentru subventionarea dobanzilor si a unor comisioane, ca doar asta facea produsul atractiv. Cei de la Guvern si de la FNGCIMM spuneau si faptul ca un nou plafon trebuia acceptat de Comisia Europeana. continuă pe Hotnews

Legea privind programul IMM Invest a fost promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, Legea privind aprobarea Ordonantei de urgenta privind programul de sustinere a intreprinderilor mici si mijlocii - IMM Invest, care prevede pentru acest an un plafon total de 30 miliarde lei al garantiilor de stat ce pot fi acordate pentru obtinerea de credite de catre aceste firme.

Plafonul la IMM Invest acum e dublu. Pare ca s-a uitat de bugetul pentru subventionarea dobanzii

IMM Invest are acum un plafon de garantare de 30 miliarde lei, dupa ce a fost adoptat de Parlament si acceptat de Klaus Iohannis prin decret. Adica e dublu fata de cum a fost adoptat de Guvern. Ceea ce nu s-a luat in calcul pare a fi bugetul pentru subventionarea dobanzii si a unor comisioane, ca asta face produsul atractiv. Bugetul aprobat pentru asta e de 781 milioane lei conform OUG 422020). Aici nu e nicio modificare, momentan, daca ne uitam legea publicata aseara in Monitorul Oficial.

Noul plafon la IMM Invest: 30 miliarde lei. Legea, in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru adoptarea Legii care modifica plafonul IMM Invest de la 15 miliarde lei, la 30 miliarde lei, documentul fiind in Monitorul Oficial.

Zeci de miliarde de lei, garantate de stat: ce s-a schimbat in programul IMM Invest

Guvernul a promis sa puna umarul la revenirea economica dupa ce trece criza medicala, asa ca a gandit programul IMM Invest. Acesta a fost, intre timp, modificat, iar noile schimbari au.

OTP Bank a finantat prima companie in cadrul Programului IMM Invest

OTP Bank a acordat primele credite garantate prin Programul IMM Invest Romania. Printre acestea se numara si finantarea acordata producatorului roman de containere Lucimet Prod SRL. Finantarea in valoare de 1 milion lei este deja utilizata de companie si asigura capitalul de lucru in vederea cresterii productivitatii pentru fabrica din Bucuresti.

Florin Citu: 4.000 de companii au primit deja bani prin IMM Invest. Estimez un numar total de 40.000 Termenul de sistare a popririlor si executarilor silite, prelungit pana in 25 octombrie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca 4. 000 de companii au primit deja bani prin IMM Invest si se asteapta ca, in total, 40. 000 sa aiba acces la credite prin acest program. Liberalul a mai afirmat c.

Citu: Peste 4.000 de companii inscrise in IMM Invest au primit deja banii

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, joi seara, ca deja 4. 000 de companii beneficiaza de programul IMM Invest si ca se asteapta ca pana la inceputul saptamanii viitoare numarul sa creasca la 10. 000 de companii.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )