Libnet.ro
UNICEF

15:00

O prima BANCA isi anunta iesirea de pe piata din Romania dupa aprobarea OUG 114

B1 B1,
O prima BANCA isi anunta iesirea de pe piata din Romania dupa aprobarea OUG 114

O prima banca isi anunta iesirea de pe piata din Romania dupa aprobarea OUG 114, celebra taxa pe lacomie care a scandalizat mediul bancar. Bank Leumi Romania va fi preluata de First Bank, fosta Piraeus B. continuă pe B1

Primul campus de programare Wild Code School din Romania isi deschide portile la Bucuresti

Wild Code School lanseaza prima sa scoala de programare de pe piata educationala din Romania si propune un program de cursuri de noua generatie, in regim intensiv, cu o durata de cinci luni.

Sputnik: Iordania isi retrage ambasadorul din Romania din cauza deciziei Guvernului Dancila de a muta ambasada israeliana de la Tel Aviv la Ierusalim

Iordania isi retrage ambasadorul din Romania din cauza deciziei guvernului roman de mutare a ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, scrie organul de propaganda al Kremlinului, citand un ziar oficial al Regatului Hasemit.

UPDATE Manipulare marca Sputnik: Iordania isi retrage ambasadorul din Romania / Reactia MAE

Iordania isi retrage ambasadorul din Romania din cauza deciziei guvernului roman de mutare a ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, scrie organul de propaganda al Kremlinului, citand un ziar oficial al Regatului Hasemit. Ministerul roman a reactionat aratand ca informatiile sunt false.

Primul campus de programare Wild Code School din Romania isi deschide portile la Bucuresti

Primul campus de programare Wild Code School din Romania isi deschide portile la Bucuresti, cursurile adresandu-se tuturor celor care isi doresc o cariera in IT si care in cinci luni pot dobandi competentele necesare.

Penny Market nu pleaca din Romania. Retailerul vrea sa investeasca 3,2 miliarde de lei in urmatorii sase ani

Nu vrem sa vindem reteaua din Romania, ci avem planuri de extindere in Romania, sustine Daniel Gross, Director General REWE Romania |PENNY Market, dezmintind astfel zvonurile conform carora discounterul ar dori sa iasa de pe piata locala.

Busines report: Derapajele comertului exterior ale Romaniei: talcul relatiilor comerciale cu Turcia; Petrom, care are cea mai moderna centrala din Romania, cumpara masiv energie electrica. De ce

Israelienii de la Leumi au semnat acordul de vanzare a bancii din Romania catre First Bank, detinuta de fondul J. Flowers. Americanii au ales sa preia. Amenintarea cibernetica a momentului, in Romania. Cum functioneaza Scranos, virusul care sparge conturile de Facebook. Romania este tinta preferata a lui Scranos.

POTRIVIT MAE: Informatiile conform carora Iordania si-ar retrage ambasadorul din Romania sunt false

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, astazi, ca stirea vehiculata in spatiul public conform careia Iordania si-ar retrage ambasadorul din Romania se bazeaza pe informatii false.

Primele cursuri din Romania dedicate conceptului Smart City

Primele cursuri din Romania dedicate dezvoltarii comunitatilor creativ-inteligente vor avea loc in perioada 22 - 24 Aprilie 2019.

Google deschide huburi in 3 orase mici din Romania: Investitie de 500.000 de dolari pentru ca tinerii sa invete programare de baza

Google. org investeste jumatate de milion de dolari intr-un proiect ce are ca scop dezvoltarea competentelor digitale in randul tinerilor romani din orasele mici si mijlocii. Programul Generatia Tech va incepe in acest an, in 3 orase din Romania, unde va fi deschis cate un hub in care tinerii cu varste intre 15 si 24 de ani vor putea invata programare pentru incepatori si competente digitale de baza.

Justitia din Romania, in dezbatere la Strasbourg. Nicolai: A decredibilizat Parlamentul European - un penibil desavarsit

Europarlamentarul Norica Nicolai a declarat, luni, ca dezbaterile de la Strasbourg privind justitia din Romania au fost provocate din ratiuni electorale si politice si au decredibilizat Parlamentul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )