Libnet.ro
UNICEF

12:30

Viorica Dancila il demite pe consilierul Remus Borza, la numai o saptamana de la numire. Declaratiile care au atras decizia

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila il demite pe consilierul Remus Borza, la numai o saptamana de la numire. Declaratiile care au atras decizia

Premierul Viorica Dancila il va demite pe Remus Borza, pe care l-a numit in urma cu numai o saptamana consilier economic, din cauza declaratiilor sale privind concedieri de bugetari, reducerea numarului de ministere si o noua ordonanta pentru modificarea OUG 114, scriu Antena 3 si Mediafax. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila il demite pe consilierul Remus Borza, la numai o saptamana de la numire

Premierul Viorica Dancila il va demite pe Remus Borza, pe care l-a numit in urma cu numai o saptamana consilier economic, din cauza declaratiilor sale privind concedieri de bugetare si reducerea numarului de ministere, scriu Antena 3 si Mediafax.

IN URMA ANUNTULUI PRIVIND CONCEDIERILE: Viorica Dancila il va demite pe Remus Borza

Premierul Viorica Dancila il va demite luni pe Remus Borza, potrivit Antena3. Consilierul pe probleme economice a anuntat un val de concedieri, dintre colaboratorii Vioricai Dancila.

Consilierul Remus Borza avanseaza ideea unei noi ordonante care sa modifice celebrele OUG 114 si 19

Remus Borza, consilierul economic al premierului Viorica Dancila, a avansat sambata, intr-o interventie telefonica la un post de televiune, ideea unei noi ordonante care sa modifice celebrele OUG 114/2018 si oug 19/2019, relateaza Mediafax.

Remus Borza, consilierul lui Dancila, adevarul despre intrarea in PSD

Deputatul Remus Borza, desemnat saptamana trecuta consilier onorific al premierului Viorica Dancila pe probleme economice, reforma si fiscalitate, a explicat, in platoul DCNEWS, decizia sa de a se inscrie in.

Ce propuneri a lasat Remus Borza pe masa premierului Viorica Dancila

Deputatul Remus Borza, numit saptamana trecuta consilier onorific al premierului pe probleme economice, reforma si fiscalitate, a explicat, pentru DcNews, decizia sa de a se inscrie in PSD si a prezentat propunerile pe care le va transmite premierului Vioricai Dancila.

Dancila isi demite consilierul onorific la nici o saptamana de la numire: cine e omul dat afara si care sunt motivele demiterii

Premierul Viorica Dancila a decis sa-l demita pe consilierul sau onorific, pe care-l numise in aceasta functie in urma cu o saptamana. Premierul Viorica Dancila va renunta la serviciile lui Remus Borza, consilier onorific pe probleme economice, sustin surse guvernamentale citate de Mediafax. Sefa Guvernului s-ar fi declarat derajata de unele opinii pe care Remus [] .

Viorica Dancila: Borza, demis dupa anuntul concedierilor

Premierul Viorica Dancila il va demite luni pe Remus Borza. Consilierul pe probleme economice a anuntat un val de concedieri, dintre colaboratorii Vioricai Dancila. Mai exact, Borza sustinea ca Guvernul.

Remus Borza, consilierul lui Dancila, avestisment fara precedent: Avem un comportament comercial de tara bananiera

Remus Borza,consilierul premierului Viorica Dancila, a vorbit la emisiunea Income, care sunt planurile guvernului pentru a doua parte a anului, dar si cu ce greutati se confrunta Finantele.

VIORICA DANCILA: Securitatea cibernetica - prioritate pentru functionarea oricarui sistem guvernamental

Securitatea cibernetica este o prioritate pentru buna functionare a oricarui sistem guvernamental si nu numai, iar intr-o lume tehnologizata, in care atacurile cibernetice sunt intr-o continua schimbare si evolutie, este nevoie de o protectie sporita a datelor, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Presedintele trebuie sa fie un exemplu in respectarea Constitutiei

ACTUALIZARE Data la care se va desfasura congresul PSD va fi stabilita vineri, prin vot, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, a declarat, astazi, presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila. ---- * ACTUALIZARE Dancila, dupa consultari: Am propus formarea unui grup de lucru pentru a pune cat mai repede in aplicare referendumul ----- Premierul Viorica Dancila i-a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis ca este important sa respecte Constitutia si sa se adreseze tuturor cetatenilor, iar consultarile nu inseamna incercarea de a forma o majoritate pentru a da la o parte Guvernul Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )