Libnet.ro
UNICEF

01:05

Abuz de pozitie dominanta: Consiliul Concurentei a amendat HP cu peste 600.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Abuz de pozitie dominanta: Consiliul Concurentei a amendat HP cu peste 600.000 de euro

Consiliul Concurentei a sanctionat compania Hewlett-Packard HP) Romania cu amenda de 2,96 milioane lei aproximativ 665. 000 de euro) pentru abuz de pozitie dominanta, se arata intr-un comunicat al Consiliului. continuă pe Adevărul

HP Romania, amendata cu aproape 665.000 de euro de catre Consiliul Concurentei pentru abuz de pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a anuntat, miercuri, ca a sanctionat compania SC Hewlett - Packard HP) Romania cu amenda in valoare de 2. 516 lei aprox. 000 euro) pentru abuz de pozitie dominanta. Sanctiunea vine in urma unei investigatii deschise in 2012. Concurenta sustine ca, in urma acestei investigatii, a constatat ca HP Romania a abuzat de pozitia dominanta pe care o detinea, prin intreruperea inainte de termen si fara o justificare obiectiva, a unui contract prin care acorda partenerilor sai preturi speciale pentru consumabile marca HP livrate catre un client important din segmentul business.

Consiliul Concurentei a sanctionat compania HP pentru abuz de pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a sanctionat compania SC Hewlett - Packard HP) Romania cu amenda in valoare de 2. 516 lei aprox. 000 euro) pentru abuz de pozitie dominanta, informeaz[ un comunicat de presa al institutiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )