Libnet.ro
UNICEF

12:00

HP se sparge din nou. Unitatea de servicii IT va fi unificata cu societatea Computer Sciences Corp. HP detine un centru de tehnologie in Bucuresti

Adevărul Adevărul,
HP se sparge din nou. Unitatea de servicii IT va fi unificata cu societatea Computer Sciences Corp. HP detine un centru de tehnologie in Bucuresti

Hewlett Packard Enterprise, companie rezultata din divizarea grupului HP in doua anul trecut, isi va fuziona unitatea de servicii IT cu societatea Computer Sciences Corp, permitand entitatii sa se concentreze pe tehnologiile oferite marilor corporatii, precum cele de stocare, si pe segmentul de cloud computing, scrie Reuters. HP Enterprise detine un centru IT in Bucuresti, iar segmentul de servicii va ajunge sub umbrela noii companii. continuă pe Adevărul

Carlas Dreams, din nou in vizorul Consiliului National al Audiovizualului. Ce melodie a artistului nemultumeste si de aceasta data (VIDEO)

Din nou probleme pentru o melodie a artistului moldovean Carla's Dreams. Daca piesa Sub pielea mea a fost urmarita de CNA ca urmare a imaginilor mult prea provocatoare din videoclip, de data.

Marius Sumudica se apara dupa ce ar fi fost surprins din nou la jocuri de noroc: Nu am pariat si nu pariez, ca nu am bani in momentul de fata, ca nu am primit salariul

Marius Sumudica a fost surprins de jurnalistii Gazetei Sporturilor pariind din nou, de data aceasta pe tenis, desi a fost in centrul unui astfel de scandal lunile trecute. Mai multe detalii.

Cu 280 de lei pe miza castig 580! Nu-s de ici de colo. Marius Sumudica, nu se lasa. Antrenorul Astrei a fost surprins din nou la pariuri (VIDEO)

Sumudica nu se invata minte. Dupa ce a fost suspendat in urma scandalului legat de pariuri, tehnicianul campioanei Astra a fost surprins de reporterii Gazetei Sporturilor din nou la.

Cardul de sanatate s-a blocat din nou. Medic de familie: Sunt probleme de invalidare a cardului (VIDEO)

Cardul de sanatate s-a blocat din nou. in toata tara cardul nu functioneaza inca de marti dimineata din cauza unor probleme ce tin de soft. Asta cu atat mai mult cu cat sistemul nu are.

Cardul de sanatate, din nou blocat. Noul sistem informatic de eliberare a retetelor compensate a cedat din nou

O noua defectiune in sistemul informatic de acordare a serviciilor medicale a blocat ieri activitatea medicilor din Romania, care au constatat de dimineata ca nu pot valida cardurile de sanatate ale pacientilor. Mesajul afisat a fost reintroduceti cardul, iar sistemul electronic nu a permis nici semnarea retetetelor, nici validarea consultatiilor.

Sistemul informatic al cardului de sanatate a picat din nou

Sistemul informatic al cardului national de asigurari de sanatate este indisponibil din aceasta dimineata de la ora 8:30 din cauza unor probleme tehnice, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) pe site-ul sau.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2182 seconds )