Libnet.ro
UNICEF

19:32

Airbus reduce productia de avioane A350, pe fondul pierderilor trimestriale peste asteptari

Adevărul Adevărul,
Airbus reduce productia de avioane A350, pe fondul pierderilor trimestriale peste asteptari

Grupul aerospatial Airbus a anuntat joi o noua reducere a productiei de avioane A350, pe fondul pierderilor trimestriale peste asteptari provocate de pandemia globala. Compania a incheiat tot joi un acord de investitii cu guvernul spaniol, in schimbul pastrarii locurilor de munca, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Airbus a redus productia de avioane A350

Grupul aerospatial Airbus a anuntat joi o noua reducere a productiei de avioane A350, pe fondul pierderilor trimestriale peste asteptari provocate de pandemia globala. Compania a incheiat tot joi un acord de investitii cu guvernul spaniol, in schimbul pastrarii locurilor de munca, transmite Reuters.

Airbus reduce productia, dupa ce a raportat pierderi trimestriale mai mari decat se estima

Grupul aeronautic european Airbus a anuntat astazi o noua reducere a productiei modelului sau de varf A350, dupa ce a raportat pierderi trimestriale mai mari decat se estima.

Boeing reduce productia, dupa ce a raportat pierderi trimestriale

Compania americana Boeing a anuntat azi ca va reduce productia modelelor sale de varf 787 si 777 si va intarzia planurile privind avionul de pasageri 737 MAX, dupa ce a raportat pierderi trimestriale mai mari decat se estima, in contextul efectelor negative ale pandemiei de coronavirus COVID-19), conform Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )