Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce beneficii extrasalariale mai primesc romanii, dupa un an de pandemie

Adevărul Adevărul,
Ce beneficii extrasalariale mai primesc romanii, dupa un an de pandemie

Pandemia si-a pus amprenta asupra modului in care se raporteaza angajatii la beneficiile extrasalariale, se arata intr-un studiu efectuat de unul dintre cele mai cunoscute site-uri de recrutare. continuă pe Adevărul

Ce beneficii extrasalariale primesc romanii dupa un an de pandemie: Consilierea psihologica profesionala, bugetul pentru amenajarea biroului de acasa sau pensia privata facultativa

Alaturi de salariu si de oportunitatile de avansare in cariera, beneficiile extrasalariale oferite de angajatori sunt, de ani buni, printre primele lucruri la care se uita candidatii atunci cand vor sa se angajeze. Mult timp, aceste pachete au fost ajustate doar pe plus, fie prin adaugarea constanta a unor beneficii noi, fie prin majorarea plafoanelor disponibile pentru cele existente. Cu toate acestea, ultimul an a venit, pe de o parte, cu ajustari in minus si, pe de alta parte, cu nevoia introducerii unor beneficii pe care pana acum nici companiile si nici angajatii nu le luasera in calcul.

EJOBS: Care sunt principalele beneficii extrasalariale pe care si le doresc angajatii, dupa un an de pandemie

Alaturi de salariu si de oportunitatile de avansare in cariera, beneficiile extrasalariale oferite de angajatori sunt, de ani buni, printre primele lucruri la care se uita candidatii atunci cand vor sa se angajeze. Mult timp, aceste pachete au fost ajustate doar pe plus, fie prin adaugarea constanta a unor beneficii noi, fie prin majorarea plafoanelor disponibile pentru cele existente. Cu toate acestea, ultimul an a venit, pe de o parte, cu ajustari in minus si, pe de alta parte, cu nevoia introducerii unor beneficii pe care pana acum nici companiile si nici angajatii nu le luasera in calcul, conform unui comunicat remis de ejobs.

Pamantul care te vindeca de dureri de gat. Ce alte beneficii secrete mai are

Acesta este pamantul care te vindeca de dureri de gat. Se spune ca, in timpul primului Razboi Mondial, soldatii de pe front mancau acest pamant pentru a scapa de dizenterie. Ce alte beneficii secrete mai are. Despre ce substanta este vorba. Pamantul care te vindeca de dureri de gat in cazul in care nu ti-ai .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )