Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai mari 100 de companii listate din lume au revenit la valoarea de dinainte de pandemie

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari 100 de companii listate din lume au revenit la valoarea de dinainte de pandemie

Valoarea de piata a celor mai mari 100 de companii listate din lume a revenit puternic in al doilea trimestru, recuperand aproape complet pierderea de 15% inregistrata in primele trei luni ale anului 2020 cand a izbucnit pandemia COVID-19, potrivit analizei globale PwC Top 100 companii conform capitalizarii de piata, actualizata la 30 iunie. continuă pe Adevărul

Unul dintre cele mai mari hipermarketuri din Romania s-a facut de ras cu Oferta saptamanii. Clientii, socati de ce au vazut in magazin

Unul dintre cele mai mari hipermarketuri din Romania, cu magazine in toata tara, s-a facut de ras dupa ce a afisat in magazine Oferta saptamanii. Clientii au fost socati de reducerea generoasa pe care urmau sa o primeasca la un tip de carnati.

SEBASTIAN BURDUJA: Romania, in fata celei mai mari oportunitati de dezvoltare din ultimii 30 de ani

Romania este in fata celei mai mari oportunitati de dezvoltare din ultimii 30 de ani, iar sumele care vin de la Uniunea Europeana UE) sunt realmente coplesitoare.

SEBASTIAN BURDUJA, SECRETAR DE STAT MFP: Romania, in fata celei mai mari oportunitati de dezvoltare din ultimii 30 de ani

Romania este in fata celei mai mari oportunitati de dezvoltare din ultimii 30 de ani, iar sumele care vin de la Uniunea Europeana UE) sunt realmente coplesitoare.

Cine-s bogatii lumii care dicteaza ritmul economiei: top 100 cele mai mari companii listate

Economia mondiala se invarte in jurul tehnologiei in aceste momente. Data is the new oil- zice o vorba, dar nu inseamna ca petrolul a disparut de tot din peisaj. in vremuri de criza, ai.

Fostul premier malaysian, gasit vinovat intr-unul dintre cele mai mari scandaluri de frauda

Fostul premier malaysian Najib Razak a fost gasit vinovat pentru toate cele sapte acuzatii de coruptie in primul proces legat de scandalul de frauda de miliarde de dolari.

Bogatii redevin bogati! Vezi cine are cele mai valoroase actiuni din lume!

Valoarea de piata a celor mai mari 100 de companii din lume inceput sa creasca si aproape s-au recup.

CEA MAI ACTIVA PIATA DE IPO-URI DIN LUME Bloomberg: Listarile din China creeaza cate un miliardar in fiecare saptamana

118 companii s-au listat la Shanghai si Shenzhen anul acesta, atragand un total de circa 20 de miliarde de dolari in primul semestru * Cifra este de peste doua ori mai mare comparativ cu cea din semestrul intai al anului 2019, conform datelor Bloomberg Cel putin 24 de investitori au devenit miliardari in primul semestru al anului curent, in China, ca urmare a listarilor numeroase ce au loc pe pietele tarii asiatice, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires, care arata ca printre aceste persoane se numara fosti profesori, contabili si dezvoltatori de software.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Capitala. in patru judete sunt peste 100 de noi imbolnaviri Situatia pe judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 167 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Capitala. in patru judete, au fost anuntate peste 100 de noi imbolnaviri, in timp ce in cinci judete nu a fost raportat niciun caz nou, potrivit datelor transmise luni de Grupul de Comunicare Strategica.

Cum s-a schimbat viata in cel mai nordic oras din lume, locul unde acum cateva zile temperatura a atins un record de 21,7 grade

Longyearbyen are 2. 300 de locuitori si este considerat cel mai nordic oras din lume, fiind cea mai mare asezare din arhipelagul norvegian Svalbard. Este unul dintre locurile unde clima s-a schimbat cel mai mult in lume in ultimii 40 de ani, iar asta se vede in multe aspecte ale vietii de zi cu zi, fie ca este vorba de cladirile care se prabusesc in permafrost sau de numarul tot mai mare de avalanse. Amanunt interesant, in Svalbard sunt interzise pisicile, pentru a proteja fauna locala, si tot acolo ursii polari sunt atat de numerosi, incat oamenii nu au voie sa se aventureze in afara localitatilor decat daca sunt inarmati.

Mircea Lucescu, cel mai varstnic antrenor din lume

Tehnicianul roman a semnat recent cu Dynamo Kiev si a devenit cel mai in varsta antrenor din lume inca in activitate.

ştiri din Economie

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )