Libnet.ro
UNICEF

21:30

Credite la dobanzi negative pe fond de COVID 19?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Credite la dobanzi negative pe fond de COVID 19?

Banca Angliei reinvie discutiile despre dobanda negativa la credite O lume in care bancile ne vor plati pentru a imprumuta bani de la ele nu pare sa mai fie atat de departe de realitate. Dupa ce Banca Japoniei si unele banci centrale europene au coborat dobanzile in teritoriu negativ, exista tot mai multe speculatii si indicii care arata ca Banca Angliei BoE) ar putea recurge, de asemenea, la reducerea costurilor imprumuturilor sub zero pentru a amortiza economia lovita de pandemia de coronavirus, potrivit mai multor surse internationale de presa. continuă pe Ziarul Bursa

BANCA ASIATICA DE DEZVOLTARE ESTIMEAZA: Pandemia de Covid-19, posibil sa taie 8,8 trilioane de dolari din economia mondiala

Cifra reprezinta 9,7% din PIB-ul global * Veniturile pierdute din cauza somajului - pana la 1,8 trilioane de dolari Blocajul activitatilor generat la nivel mondial de pandemia de Covid-19 ar putea genera pierderi cuprinse intre 5,8 si 8,8 trilioane de dolari economiei globale, adica intre 6,4% si 9,7% din PIB-ul lumii, conform previziunilor lansate recent de Banca Asiatica de Dezvoltare ADB).

Vesti bune din Spania. A treia zi la rand sub 100 de morti de covid-19

Spania a inregistrat 83 de morti din cauza covid-19 in ultimele 24 de ore, a anuntat marti Ministerul Sanatatii, un bilant zilnic mai mare decat cel anuntat cu o zi inainte - 59, relateaza Reuters.

EXCLUSIV Cati bani ofera statul pentru inmormantarea persoanelor decedate din cauza COVID-19. Explicatii dupa acuzatiile potrivit carora se obisnuieste declararea decesului din cauza noului coronavirus, chiar daca moartea a survenit din alte motive

In contextul pandemiei cu noul coronavirus mai multe zvonuri au aparut in spatiul public potrivit carora, rudele persoanelor decedate din cauza COVID-19 din Romania ar primi un ajutor de inmormantare.

CORONAVIRUS. Studiu: Persoanele care s-au reinfectat cu COVID-19 nu au mai raspandit virusul

Cel mai recent studiu al unui cunoscut centru sud-coreean arata ca persoanele infectate a doua oara cu Covid-19 nu au mai raspandit virusul. Potrivit specialistilor epidemiologi, probele de virus colectate de la ac.

inca 202 cazuri de COVID-19 si alte patru decese, inregistrate in R. Moldova

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 6. 340, dupa ce marti, 19 mai, au fost confirmate alte 202 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus, in urma procesarii a 1. 288 de probe. Pe parcursul zilei de astazi, patru pacienti au pierdut lupta cu COVID-19.

Marea Britanie se apropie de 43.000 de morti din cauza Covid-19

Aproape 43. 000 de oameni au murit din cauza covid -19 in regatul Unit, potrivit unor date publicate marti de Oficiul National britanic de Statistica ONS) - unul dintre cele mai mari bilanturi in Europa, care ridica intrebari in regat despre gestionarea pandemieide catre premierul Boris Johnson, relateaza Reuters.

Bilantul covid-19 in Marea Britanie se apropie de 43.000 de morti

Aproape 43. 000 de oameni au murit din cauza covid -19 in regatul Unit, potrivit unor date publicate marti de Oficiul National britanic de Statistica ONS) - unul dintre cele mai mari bilanturi in Europa, care ridica intrebari in regat despre gestionarea pandemieide catre premierul Boris Johnson, relateaza Reuters.

Trump a semnat un contract pentru repatrierea productiei farmaceutice anti-COVID-19 in SUA

Administratia presedintelui republican Donald Trump va anunta marti ca a semnat un contract de 345 milioane de dolari pe patru ani cu o companie din Richmond, statul Virginia, pentru producerea de medicamente generice si ingrediente farmaceutice necesare in tratarea COVID-19, dar care sunt fabricate acum in strainatate, majoritatea in India si China, transmite Reuters, citand cotidianul New York Times.

Rezultate incurajatoare pentru un vaccin anti COVID-19: Am demonstrat ca acesti anticorpi pot bloca virusul

Subiectii care au primit vaccinul produs si testat de compania americana Moderna pentru combaterea Covid-19 au prezentat rezultate timpurii pozitive, Daca studiile viitoare merg bine, vaccinul companiei ar putea fi.

Opt vaccinuri anti-COVID-19 sunt in etapa de testare pe oameni, anunta OMS

Opt vaccinuri anti-COVID 19 sunt in studiile clinice si se testeaza pe oameni, anunta Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS). Din opt companii care sunt aproape de un vaccin, patru sunt din China. Doua companii sunt din SUA, una este din Marea Britanie si iar o alta echipa este o combinatie intre o companie americana, chineza si germana. Vaccinul produs de Universitatea din Oxford ar putea fi gata in sase luni.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )