Libnet.ro
UNICEF

12:31

Doua treimi din angajatii romani se simt afectati emotional de pandemia de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Doua treimi din angajatii romani se simt afectati emotional de pandemia de coronavirus

Unul din doi angajati romani recunoaste ca gandurile neincetate despre pandemia Covid-19 au facut ca starea lor psihica sa aiba de suferit, iar 23,6% afirma ca au fost chiar foarte afectati din punct de vedere emotional, arata rezultatele unui sondaj realizat de platforma de recrutare online BestJobs. continuă pe Adevărul

SONDAJ BESTJOBS: Doua treimi dintre angajatii romani se simt afectati emotional de pandemia de coronavirus

Unul din doi angajati romani recunoaste ca gandurile neincetate despre pandemia Covid-19 au facut ca starea lor psihica sa aiba de suferit, iar 23,6% afirma ca au fost chiar foarte afectati din punct de vedere emotional, arata rezultatele unui sondaj realizat de platforma de recrutare online BestJobs.

Aproape doua treimi din ingredientele medicamentelor generice sunt produse in Asia

Aproape doua treimi din substantele active care sunt necesare pentru fabricarea medicamentelor generice sunt produse in Asia, a demonstrat miercuri un studiu, considerat cea mai recenta dovada care subliniaza dependenta de importurile straine a industriei producatoare de medicamente din Europa, conform Agerpres.

Doua persoane din Mures, retinute pentru santaj si luare de mita

Autoritatile au efectuat, marti, perchezitii intr-un dosar de santaj si luare de mita, care implica si un angajat al unei institutii publice, in urma carora doua persoane au fost retinute, potrivit.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )