Libnet.ro
UNICEF

12:45

Oportunitati pentru investitii in Romania pe perioada pandemiei. Criza economica vine cu o reala oportunitate

Antena3 Antena3,
Oportunitati pentru investitii in Romania pe perioada pandemiei. Criza economica vine cu o reala oportunitate

Incertitudinea generata de pandemia de COVID este departe de final iar efectele asupra economiilor lumii sunt tot mai greu de estimat. in aceste conditii la nivel global fluxul investitiilor este estimat sa scada, intr-un scenariu optimist, cu peste 30%. continuă pe Antena3

Negocieri pe salariile din Sanatate, pe fondul crizei de personal de profil pe perioada pandemiei

Premierul Ludovic Orban si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, au avut, marti, o serie de intalniri cu reprezentantii sindicatelor din Sanatate, respectiv Federatia Sanitas si Federatia Solidaritatea Sanitara din Romania.

Decizie controversata: de ce vrea ONU sa ti se interzica sa protestezi pe perioada pandemiei

Odata cu aparitia pandemiei de coronavirus, Guvernele din toata lumea au fost obligate sa vina cu masuri mai drastice. Multe dintre ele au fost la limita respectarii drepturilor si.

Florin Citu: Reforma in sistemul public se va face. in perioada pandemiei s-a lucrat foarte bine cu un numar mai mic de functionari publici in ministere

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, luni seara, ca reforma in aparatul bugetar a inceput deja prin reorganizarea unor ministere sau institutii si va continua. Citu a precizat ca, pe durata pandemiei de coronavirus, s-a constatat ca se poate lucra mult mai bine si cu mai putini functionari in ministere.

ROCA Investments isi dubleaza capitalul social pentru investitii in afacerile romanesti

ROCA Investments si-a propus sa-si dubleze capitalul social in acest an, pentru a se implica in noi afaceri romanesti: Ne pregatim pentru ceea ce urmeaza, va fi o perioada tot mai grea pentru companiile mijlocii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2315 seconds )