Libnet.ro
UNICEF

18:15

Pandemia a lovit in piata chiriilor. Cat mai costa chiriile in Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Pandemia a lovit in piata chiriilor. Cat mai costa chiriile in Bucuresti

Preturile medii ale chiriilor in Bucuresti au inceput sa creasca incepand cu a doua jumatate a anului 2015 si au continuat in panta ascendenta pana in 2020. Pandemia a lovit insa in cererea de inchiriere, fapt care a provocat o scadere graduala a preturilor in a doua jumatate a anului 2020, mai ales pe unele segmente, arata o analiza realizata de portalul imobiliar Titirez. ro. continuă pe Adevărul

Piata chiriilor, lovita de pandemie. Proprietarii nu mai au cui inchiria locuintele

Pandemia a schimbat inclusiv anul universitar, ceea ce are impact pe piata chiriilor in marile centrele universitare Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, care de ani de zile traiesc pe piata chiriilor de pe urma studentilor.

Alexandru Rafila, anunt de ultima ora despre vaccinul impotriva virusului. Cat va costa pentru toti romanii

Alexandru Rafila a facut anuntul mult asteptat de romani. Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii a explicat ce se intampla cu vaccinul pentru coronavirus si cat va costa. Alexandru Rafila, despre cat va costa vaccinul in contextul in care numarul de cazuri de COVID-19 este in crestere, romanii cer informatii despre imunizarea impotriva coronavirusului.

ştiri din Economie

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )