Libnet.ro
UNICEF

11:15

Primul targ virtual dedicat agriculturii din Romania asteapta peste 20.000 de participanti

Adevărul Adevărul,
Primul targ virtual dedicat agriculturii din Romania asteapta peste 20.000 de participanti

Pandemia actuala a produs un soc major pentru economia europeana si mondiala, iar majoritatea industriilor resimt declinul economic, printre care si agricultura. continuă pe Adevărul

Trei sferturi dintre conexiunile de internet fix din Romania permit viteze mari de peste 100 Mbps: RCSRDS este lider cu o cota de piata de 53%, urmat de Telekom cu 21%

O veste buna din sectorul telecom: la finalul anului 2019, trei sferturi dintre cele 5,3 milioane de conexiuni de internet fix din Romania permiteau viteze foarte mari, de peste 100 Mbps. Acest lucru s-a vazut, de altfel, si pe parcursul starii de urgenta care tocmai s-a incheiat, cand retelele de internet fix din Romania, bazate in principal pe fibra optica, au sustinut cu succes cererea exceptionala de trafic, a declarat duminica Sorin Grindeanu, presedintele ANCOM cu ocazia Zilei Mondiale a Comunicatiilor. Pe internet fix lider este RCSRDS, cu o cota de piata de 53%, in timp ce pe internet mobil conduce Orange cu o cota de piata de 39%.

Google acorda un grant de 200.000 de euro unui ONG din Romania pentru programe de siguranta online

Google acorda unei Organizatii Non-Guvernamentale ONG) din Romania, a carei misiune este incurajarea programarii, educatiei digitale si sustinerea adoptiei tehnologiei in randul copiilor, un grant in valoare de 200. 000 de euro, pentru derularea unor.

Treizeci de ani de la primele alegeri libere din Romania

La 20 mai 1990, in urma cu 30 de ani, aveau loc primele alegeri prezidentiale si parlamentare din Romania dupa caderea regimului comunist si dupa Revolutia din decembrie 1989.

Ce masti poarta vedetele din Romania

Daca pana acum purtarea lor in public reprezenta doar o recomandare din partea autoritatilor, in prezent purtarea mastilor de protectie a devenit obligatorie in spatiile publice inchise. Iata ce masti poarta vedetele noastre! .

Festivalurile mari din Romania ar putea fi anulate prin lege. Cum i-ar ajuta masura pe organizatori

Bogdan Gheorgiu, ministrul Culturii, sustine ca a fost contactat de organizatorii marilor festivaluri din Romania pentru a legifera anularea acestora in noul context epidemiologic. Organizatorii solicita acest lucru pentru facilitarea rezilierii contractelor.

Anuntul pentru cei care vor apartament la bloc. Decizia pe care ar lua-o cea mai mare banca din Romania

Nu e o surpriza ca, in mai putin de doua luni, sistemul bancar s-a confruntat cu cateva probleme mari. Mai nou, bancile din Romania se pregatesc de-o decizie radicala care influenteaza.

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie. Restaurantele si plajele, de la 15 iunie. Totusi, termenele depind de evolutia crizei COVID-19

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie, cu respectarea unor recomandari specifice pentru a limita raspandirea COVID-19, in timp ce restaurantele si plajele vor putea primi turisti din 15 iunie, a.

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie. Restaurantele si plajele, din 15 iunie. Totusi, termenele depind de evolutia crizei COVID-19

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie, cu respectarea unor recomandari specifice pentru a limita raspandirea COVID-19, in timp ce restaurantele si plajele vor putea primi turisti din 15 iunie, a.

Valentin Ionescu (ASF): Piata financiara non-bancara din Romania are anticorpi pentru COVID-19

Directorul Directiei de Strategie si Stabilitate Financiara in cadrul ASF, domnul Valentin Ionescu a declarat: in ciuda socurilor pe termen scurt resimtite, in contextul situatiei actuale declansate de pandemia COVID-19, sistemul financiar non-bancar din Romania are un grad relativ ridicat de rezistenta la efectele economice generate de criza sanitara.

Bancile din Romania au solutionat 83% din solicitarile de suspendare a ratelor primite de la clienti

Bancile din Romania au solutionat, la doua luni de la debutul crizei de sanatate generata de pandemia COVID-19, peste 83% din cele aproximativ 317. 000 de solicitari depuse de clientii persoane fizice si juridice pentru suspendarea obligatiilor de plata lunare din contractele de credit, a anuntat luni Asociatia Romana a Bancilor ARB).

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )