Libnet.ro
UNICEF

12:15

SAPTAMANA TRECUTA Intrari record de sume la nivel global in fondurile de actiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SAPTAMANA TRECUTA Intrari record de sume la nivel global in fondurile de actiuni

Sume record de 58,1 miliarde de dolari au intrat saptamana trecuta in fonduri de actiuni la nivel global, potrivit datelor Bank of America BofA) citate de Reuters. Realocarea vine in contextul in care optimismul cu privire la redeschiderea economiilor si trecerea peste pandemia Covid-19 a inceput sa impinga toate cotatiile in sus, fie ca este vorba de marfuri, criptomonede sau actiuni. Conform datelor saptamanale ale BofA, investitorii au retras la nivel global sume din fondurile monetare si si-au redus si expunerea pe obligatiuni. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan: Continuam sa platim datorii. Saptamana trecuta am achitat doua facturi din martie 2019

Primarul general Nicusor Dan a anuntat ca saptamana trecuta au fost achitate doua facturi din martie 2019, legate de datoriile Primariei Municipiului Bucuresti. Edilul da asigurari relatia autoritatilor cutoti cei care mai au inca de recuperat bani, pentru diverse servicii si lucrari deja executate, este una corecta.

MINISTRUL EDUCATIEI: Prezenta fizica in scoala nu a fost o cauza pentru infectarile de saptamana trecuta

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca, dupa prima saptamana de scoala cu prezenta fizica a elevilor si cadrelor didactice, situatia nu este una ingrijoratoare din perspectiva epidemiologica si ca rata de infectare este mult inferioara celei generale.

ştiri din Economie

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )