Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scrisoare deschisa catre Guvern si autoritati privind situatia dramatica a turismului romanesc

Adevărul Adevărul,
Scrisoare deschisa catre Guvern si autoritati privind situatia dramatica a turismului romanesc

Membrii Federatiei Patronatelor din Turismul Romaniei FPTR) cer atat presedintelui Klaus Iohannis cat si Guvernului, o serie de masuri prin intermediul carora poate fi diminuat impactul major pe care pandemia il are asupra sectorului turism si serviciilor conexe din tara noastra. continuă pe Adevărul

FPTR a trimis o scrisoare deschisa catre autoritatile statului privind situatia dramatica a turismului romanesc

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a trimis o scrisoare deschisa catre Klaus Werner Iohannis, Florin Citu, Ludovic Orban, Dragu Anca Dana, Alexandru Nazare, Claudiu Nasui si Raluca Turcan privind situatia dramatica a turismului romanesc, se arata intr-un comunicat de presa remis de FPTR.

Dragos Bucur, scrisoare uluitoare catre romani. Adevarul s-a aflat acum

Dragos Bucur nu s-a mai abtinut si a spus tot. Sotul Danei Nalbaru a postat, pe contul sau oficial de Facebook, o scrisoare uluitoare catre romani. Adevarul s-a aflat abia acum. Dupa ce a anuntat marti, 9 februarie, in mediul online ca nu poarta masca de protectie si nici nu se vaccineaza impotriva coronavirusului, vedeta .

Audieri parlamentare privind situatia de la Chisinau Arena

Reprezentantii Procuraturii Generale si ai Ministerului Economiei si Infrastructurii vor fi chemati la audieri in Parlament privind situatia de la Arena Nationala Chisinau Arena). Cu un demers in acest sens a venit deputatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Alexandru Slusari, transmite IPN.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )