Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana: Autoritatile romane vor trebui sa ia in considerare actiuni fiscale structurale

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana: Autoritatile romane vor trebui sa ia in considerare actiuni fiscale structurale

Deteriorarea perspectivelor economice, introducerea masurilor de urgenta pentru combaterea pandemiei COVID-19 si a consecintelor sale economice si sociale pot explica doar partial cresterea proiectata a deficitului, se arata intr-un document al Comisiei Europene. Potrivit acestuia, factorii importanti ai situatiei fiscale care au fost deja prezentati inainte de pandemia din 2020 nu au fost modificati. Acestia includ cresteri mari nefinantabile ale pensiilor, alocatii mai mari pentru copii, reduceri ale impozitelor indirecte si reduceri ale contributiilor la asigurarile sociale pentru unele categorii de lucratori, se arata in document. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana, veste crunta pentru toti romanii. Gata, am primit anuntul sumbru

Miercuri, Comisia Europeana a cerut monitorizarea atenta a situatiei economice a 12 state membre ale UE, inclusiv pe cea din Romania, in contextul observarii unor dezechilibre macroeconomice semnificative. Veste crunta de la Comisia Europeana pentru toti romanii Pachetul de toamna in materie de politici economice, a fost prezentat miercuri de catre Uniunea Europeana. in Raportul .

COMISIA EUROPEANA: Comisia va reexamina situatia bugetara a Romaniei in primavara anului 2021

Comisia Europeana a prezentat astazi, 18 noiembrie, pachetul de toamna pentru politica economica, care include avizele referitoare la proiectele de planuri bugetare ale statelor membre din zona euro PPB) pe 2021 si recomandarile de politica pentru zona euro, inclusiv Romania, potrivit unui comunicat de presa al institutiei europene.

Comisia Europeana, contract cu CureVac pentru o achizitie initiala de 225 de milioane de doze de vaccin impotriva COVID-19

Comisia Europeana a aprobat marti un al cincilea contract, cu compania farmaceutica europeana CureVac, care prevede achizitionarea initiala a 225 de milioane de doze de vaccin in numele statelor membre, plus o optiune de a solicita pana la 180 de milioane de doze suplimentare, care urmeaza sa fie furnizate odata ce vaccinul societatii se va dovedi sigur si eficient impotriva COVID-19.

Comisia Europeana cere supravegherea atenta a situatiei economice a Romaniei si a altor 11 state

Comisia Europeana a cerut, miercuri, monitorizarea atenta a situatiei economice din 12 state membre, inclusiv a Romaniei, pe fondul constatarii unor dezechilibre semnificative.

Comisia Europeana intensifica actiunile ce vizeaza testarile de COVID-19

Comisia Europeana a adoptat azi o recomandare privind utilizarea testelor antigenice rapide pentru diagnosticarea COVID-19.

Romania, avertizata de Comisia Europeana cu privire la deteriorarea masiva a finantelor publice in 2020

Romania a fost avertizata miercuri de Comisia Europeana cu privire la deteriorarea masiva a finantelor publice in 2020, se arata in pachetul de toamna pentru politica de toamna.

Comisia Europeana a aprobat un nou contract pentru achizitia unui vaccin anti-Covid-19

Comisia Europeana intentioneaza sa achizitioneze un prim lot de 225 milioane doze de vaccin anti-Cov.

DOCUMENT Planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia, in etapa finala de evaluare Comisia Europeana vrea sa stie de ce nu pot fi incheiate contracte multianuale

Complexul Energetic Oltenia intra in etapa finala a procesului de evaluare a Planului de restructurare si decarbonare, cea a notificarii Comisiei Europene. Reprezentantii companiei spun ca au spus oficialilor de la Bruxelles ca principala sursa de venituri este vanzare de energie electrica, insa Comisia Europeana a intrebat de ce sunt incheiate contracte anuale si nu multianuale. Reprezentantii companiei au aratat ca nu este posibil acest lucru din cauza legislatiei in vigoare, dar care ar urma sa fie modificata la inceputul anului viitor.

Comisia Europeana vrea sa cumpere vaccin produs de Moderna. Cat este dispusa sa ofere

Comisia Europeana intentioneaza sa ajunga la un acord cu compania farmaceutica Moderna dupa ce produ.

Comisia Europeana vrea ca cumpere milioane de vaccinuri anti-COVID-19 de la Moderna, la un pret de sub 25 de dolari doza

Comisia Europeana vrea sa ajunga la un acord cu compania americana Moderna pentru milioane de vaccinuri destinate Covid-19, la un pret de sub 25 de dolari doza, a declarat un oficial al UE implicat in discutii, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )