Libnet.ro
UNICEF

19:30

Concedieri in masa la santierele Damen Shipyards din Romania

Adevărul Adevărul,
Concedieri in masa la santierele Damen Shipyards din Romania

Concedieri in masa vor avea loc in perioada imediat urmatoare la cel mai mare constructor de nave din Romania, din cauza pierderilor uriase generate de restrictiile impuse de pandemie. continuă pe Adevărul

Operatorii de turism din Romania vor un parteneriat cu Guvernul pentru salvarea industriei vacantelor

Agentiile de turism din Romania apeleaza la interventia statului pentru gasirea unor solutii viabile pe termen scurt si mediu, in perspectiva relansarii activitatii turistice si a asigurarii vacantelor dorite de romani, se arata intr-o scrisoare deschisa transmisa premierului Ludovic Orban de catre mai multi operatori din turism, conform Agerpres.

Concedieri la santierele navale Damen, din cauza pandemiei. 870 de angajati din Romania vor fi dati afara

Grupul Damen detine 36 de santiere navale, dintre care doua in Romania, la Galati si Mangalia, acestea fiind, de altfel, si cele mai mari unitati de productie ale concernului olandez.

Grupul Damen a anuntat disponibilizarea a 870 de angajati din Romania

Grupul Damen a anuntat disponibilizarea a 870 de angajati de la santierele din Romania, cele de la Galati si de la Mangalia, modificarile vizand in cea mai mare parte Divizia de Nave Medii. Din Olanda, Grupul Damen da afara 173 de angajati, conform news. ro.

Belgia impune restrictii pentru mai multe judete din Romania

Belgia si-a actualizat sambata lista referitoare la regimul calatoriilor si a pus mai multe judete din Romania pe lista rosie a riscului epidemiologic, ceea ce inseamna ca pentru cetatenii romani care vin in Belgia din aceste zone vor fi obligatorii carantina timp de 14 zile si testarea COVID-19. Pe de alta parte, Belgia impune restrictii si propriilor cetateni in relatia cu Romania, scrie Digi24.

Puya, mesaj violent dupa decizia socanta din Romania: Javrelor

Dragos Gradescu, Puya s-a nascut la Timisoara pe 22 iulie 1979. Acesta este interpret de muzica hip-hop respectiv rap). Cu putin timp in urma artistul a postat un mesaj pe pagina personala de Facebook. Ce scrie Puya despre ce se intampla in Romania. Mesajul violent a lui Puya dupa decizia socanta din Romania. in urma cu .

RCA 2020. Miliardarii americani pleaca din Romania. Ce s-a intamplat

Watford Insurance, care a intrat acum doi ani pe piata de RCA din Romania, a anuntat ca isi va inceta activitatea incepand cu 1 septembrie 2020 in tara noastra. Potrivit notei trimise de companie, instrumentarea dosarelor de dauna va continua si dupa 31. 2020, potrivit acordului primit de la ASF si cu legislatia din Romania.

A murit un interlop cunoscut din Romania. Ce s-a intamplat, de fapt

Este stiut faptul ca Romania, in ultimii ani, a devenitterenul de joaca a clanurilor de interlopi, si nu de putine oriintalnirileacestora s-au soldat cu victime si de-o parte si de alta. Este si cazul despre care vom relata in cele ce urmeaza. De la barbut la cimitir Pentru a va putea aduce la zi trebuie .

Cum se schimba la fata orasele din Romania. in general toata Romania se plange. in niciun oras nu o sa vezi un cetatean care sa fie multumit de primar

Orasul este parte a vietii noastre. Ne nastem in orase si ne scriem povestile in aceste ecosisteme pe care mai tarziu le vom numi acasa. Dar ce se intampla atunci cand administratia da gres, cand nu exista colaborare si oamenii devin nemultumiti de locul in care traiesc? Ce se poate face atunci cand vedem doar problemele si asteptam sa ne spuna altcineva solutiile? in Romania exista si povesti de succes, planuri reusite si proiecte de dezvoltare pe termen lung, dincolo de probleme, nemultumiri sau administratii ineficiente, dupa cum a descoperit in teren o echipa de voluntari ce lucreaza la un documentar despre istoria dezvoltarii urbane din Romania - Orasul pentru oameni.

Lidia Buble pleaca din Romania? Anunt neasteptat dupa despartirea de Razvan Simion

Lidia Buble ar putea parasi Romania. La peste 2 luni de la despartirea de Razvan Simion, artista a facut dezvaluiri uimitoare. Astfel, cantareata nu exclude sa fuga de Razvan Simion intr-o alta tara, daca lucrurile se indreapta pe drumul care vrea ea, din punct de vedere al muzicii. Lidia Buble vrea sa paraseasca Romania. Anuntul .

Klaus Iohannis, despre clanurile interlope din Romania: E un fenomen pe care il observam cu ingrijorare

In cadrul conferintei de presa sustinute miercuri, la Palatul Cotroceni, Presedintele Romaniei a abordat, printre altele, si problema clanurilor interlope din Romania. E un fenomen pe care il observam cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )