Libnet.ro
UNICEF

13:15

Patronii din HoReCa afirma ca sunt tratati incorect in criza. HORA: Peste 40% din operatori si-au suspendat activitatea

Adevărul Adevărul,
Patronii din HoReCa afirma ca sunt tratati incorect in criza. HORA: Peste 40% din operatori si-au suspendat activitatea

Patronatele din HoReCa afirma ca cifra de afaceri din industrie a scazut cu circa 70% fata de anul trecut din pandemie, iar activitatea a fost suspendata pentru peste 40% din operatori, motiv pentru care patronii solicita redeschiderea completa a restaurantelor si o serie de masuri precum eliminarea impozitului specific si reglementarea bacsisului. continuă pe Adevărul

ORBAN: 85% dintre patronii din HoReCa respecta regulile, restul nu

Ludovic Orban a declarat azi ca restaurantele vor putea fi redeschise cand va exista un context epidemiologic macar sensibil imbunatatit si garantia ca toti patronii vor respecta regulile de protectie sanitara. Premierul spune ca aproximativ 85% dintre patronii HoReCa respecta aceste masuri, in timp ce un procent nu respecta sau nu vor sa faca acest lucru, conform Digi24.

HORA: Cifra de afaceri din industria HoReCa a scazut cu 70% fata de anul trecut

Proprietarii si operatorii din HoReCa spun, intr-o scrisoare deschisa adresata premierului, ca sunt tratati incorect de catre Guvern in comparatie cu celelalte industrii si isi exprima ingrijorarea privind efectele dezastruoase create de raspandirea coronavirusului in industria ospitalitatii. Potrivit Asociatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania HORA), cifra de afaceri din industria HoReCa a scazut cu 70% fata de anul trecut, iar peste 40% dintre operatori si-au suspendat activitatea, ca urmare a pandemiei globale si a masurilor restrictive instaurate de autoritati, conform News. ro.

Restaurantele raman inchise pana va scadea numarul de infectari cu COVID-19 Daniel Mischie, liderul HORA: Cei din HoReCa in curand vor pune lacatul pe usa

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, s-a intalnit miercuri cu reprezentantii industriei HoReCa. in urma discutiilor, s-a luat decizia ca restaurantele sa ramana inchise, pana cand numarul de infectari.

SALVATI COPII: 21% dintre scolile din tara nu sunt pregatite sa-si primeasca copii inapoi din toamna

Organizatia Salvati Copiii Romania atrage atentia ca 21% dintre scolile din Romania nu sunt pregatite sa isi primeasca elevii inapoi la scoala, peste o treime dintre elevii din Romania invata in scoli cu spatii excedentare, iar aproape jumatate dintre elevii romani 47%) au avut acces limitat la educatia online, scrie News. ro.

Peste 16 persoane, arestate in ancheta privind explozia devastatoare din Beirut. Cine sunt vinovatii

Mai mult de 16 persoane, angajati ai portului din Beirut si ai autoritatilor vamale, au fost arestati in ancheta privind tragicul eveniment din capitala Libanului, deflagratia produsa la un depozit in care se af.

Masca de protectie este obligatorie in jumatate din tara. Care sunt judetele in care purtarea ei este obligatorie in spatiile deschise

Masca de protectie este obligatorie din aceasta dimineata in Capitala in aer liber, in absolut toate zonele aglomerate. Decizia a fost luata de Comitetul pentru Situatii de Urgenta.

Radu Banciu: Vad ca alea doua, trei strazi din Centrul Vechi sunt considerate buricul Pamantului. Aglomeratie e si la Bobohalma, la bariera (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, vestea ca portul mastii devine obligatoriu si in spatiile publice deschise aglomerate din Capitala, precum zonele pietonale di.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )