Libnet.ro
UNICEF

09:30

in plina pandemie, apartamentele s-au scumpit din nou. Cat costa in medie, metrul patrat in cele mai importante orase ale tarii

B1 B1,
in plina pandemie, apartamentele s-au scumpit din nou. Cat costa in medie, metrul patrat in cele mai importante orase ale tarii

Preturile au continuat sa creasca in domeniul imobiliar, in ciuda pandemiei de COVID-19. Astfel, tarifeleapartamentelor s-au majorat cu 2,4% in luna octombrie a anului in curs, fata de septembrie, in. continuă pe B1

Vaccinul impotriva gripei, de negasit in farmacii in plina pandemie. intre cererea uriasa din intreaga Europa si mesajul linistitor al medicilor: perioada optima pentru vaccinare abia a inceput

Vaccinul impotriva gripei este de negasit in farmaciile din Romania inca de la inceputul lunii octombrie. O prima transa de vaccinuri a ajuns in farmacii in septembrie, dar s-a epuizat rapid. Nu este clar cand va ajunge urmatoarea transa. Se intampla in plina epidemie de coronavirus, cand medicii recomanda mai mult ca niciodata vaccinarea impotriva gripei, deoarece simptomele gripei si ale COVID-19 pot fi foarte greu de deosebit, chiar si de catre specialisti.

Dan Teodorescu, mesaj violent in plina pandemie. Ce a transmis solistul trupei Taxi

In spatiul public romanesc, odata cu criza epidemiologica, tot mai multi reactioneaza. Fie impotriva masurilor luate de guvernanti, fie la alte declaratii contradictorii, sau nu. Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, este unul din cei mai vocali, cel putin in ultima perioada. Dan Teodorescu, inca odata vocal Din ce in ce mai multe persoane publice, din .

Gest urias in plina pandemie. Schema de tratament pentru COVID-19, publicata de un medic celebru: incerc sa ajut

Medicul estetician Adina Alberts a transmis de curand un mesaj de incurajare pentru toti medicii de familie. Aceasta le transmite sa se inarmeze cu mult curaj si forta de munca pentru ca raul de abia acum incepe. Alaturi de gandurile pline de speranta si pozitivism, Adina Alberts a facuta publica princiapal schema de tratament pentru .

Nelu Tataru, suprins cum petrece la restaurant fara sa respecte masurile anti-COVID-19. Imaginea care il compromite pe ministrul Sanatatii in plina pandemie

Ministrul Sanatatii a fost prins pe picior gresit chiar in vizita pe care a facut-o la Iasi pentru a verifica situatia din judet privind cazurile de COVID-19. Dupa intrunirile la care a participat, Nelu Tataru a fost fotografiat in timp ce se afla cu alte cinci persoane la masa, intr-un inglu de plastic. Cine se .

Ioana Ginghina este din nou fericita. Vestea pe care a dat-o admiratorilor

Dupa ce a primit inelul de la iubitul ei, Ioana Ginghina este in al noualea cer. Frumoasa actrita este pregatita acum sa imbrace iar rochia de mireasa. Artista a facut dezvaluiri despre relatia cu partenerul sau. Ioana Ginghina este din nou fericita Desi parea ca pe plan sentimental, lucrurile nu sunt chiar asa roz in .

Donald Trump se gandeste sa candideze din nou, la alegerile din 2024

Presedintele in functie al SUA, Donald Trump, le-a transmis consilierilor ca analizeaza posibilitatea de a candida din nou in scrutinul prezidential, in anul 2024, afirma surse politice de la Washington citate de site-ul de stiri Axios. com.

Trump se gandeste sa candideze din nou, la alegerile din 2024 - surse

Presedintele in functie al SUA, Donald Trump, le-a transmis consilierilor ca analizeaza posibilitatea de a candida din nou in scrutinul prezidential, in anul 2024, afirma surse politice de la Washington citate de site-ul de stiri Axios. com, potrivit Mediafax.

Clujul inoveaza din nou. Premiera in orasul lui Emil Boc: s-au pus in functiune

Clujul pune Romania sub tacere cu o noua premiera. Emil Boc aduce orasului unde se bucura de un alt mandat dupa alegerile locale recente o noua inovatie. Despre ce e vorba si de ce urmeaza sa se bucure cei mai sportivi? Noua premiera la Cluj. Ce inovatie a adut Emil Boc Emil Boc nu se .

Principele Nicolae a devenit din nou tatic! Ce nume va purta nepoata Regelui Mihai

Principele Nicolae a devenit pentru a doua oara tata. Sotia sa, Alina Binder, a adus ieri seara pe lume o fetita perfect sanatoasa. Anuntul a fost facut chiar de fericitul tatic pe Instagram, in urma cu cateva minunte.

Opulenta in plina pandemie. inmormanatare cu zeci de persoane, taraf, dedicatii si cai albi intr-o localitate din Olt (VIDEO)

E pandemie, dar pentru unii valoarea si opulenta sunt mai importante decat siguranta. Au demonstrat-o apropiatii unui interlop din Draganesti Olt, care au mers cu zecile la inmormantarea barbatului. N-au.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )