Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce s-au scumpit alimentele in pandemie si ce produse au avut cele mai mari cresteri de pret

Adevărul Adevărul,
De ce s-au scumpit alimentele in pandemie si ce produse au avut cele mai mari cresteri de pret

O analiza efectuata de Consiliul Concurentei asupra preturilor produselor alimentare din perioada martie iulie a. c. , comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, indica scumpiri majore pentru unele produse alimentare. continuă pe Adevărul

Red Carpet la American Music Awards 2020. Cele mai bune aparitii!

Aseara a avut loc editia din acest an a American Music Awards. Iata cum au ales vedetele sa se imbrace la acest eveniment si cum si-au facut aparitia pe Red Carpet.

Florin Citu, atac in rafala la PSD: Cele mai iresponsabile si cele mai corupte guverne din UE au fost cele PSD

Ministrul de Finante Florin Citu a lansat sambata un atac la adresa PSD, acuzand ca fostele guverne social-democrate au fost cele mai iresponsabile si mai corupte din Uniunea Europeana.

Cele mai proaste licee din Bucuresti. 30 scoli la care elevii merg cam degeaba

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a clasificat liceele din Bucuresti, in functie de o serie de sapte criterii de performanta si succes, potrivit celor de la edupedu. ro. Aceasta lista este inclusa intr-un Raport de analiza a rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2020. Iata care licee se afla printre cele mai proaste licee din Bucuresti. Cele mai .

Cele mai bune 7 alimente de consumat la final de toamna. Au zeci de beneficii

Anotimp perfect pentru fructe si legume, toamna iti ofera cele mai bune 7 alimente de consumat la final de sezon. Au zeci de beneficii pentru sanatate, spun medicii. Cele mai bune alimente de consumat toamna Din ce in ce mai multi romani ajung la medic cu afectiuni cauzate de un regim alimentar nesanatos, motiv pentru .

KPMG: Pandemia a impus una dintre cele mai mari cresteri din istorie ale investitiilor in tehnologie

Pandemia Covid-19 a impus una dintre cele mai mari cresteri ale investitiilor in tehnologie, companiile cheltuind echivalentul a aproximativ 15 miliarde de dolari in plus pe saptamana in domeniul tehnologiei, pentru a integra munca la domiciliu in conditii de siguranta, conform studiului de piata CIO Survey 2020, realizat de KPMGHarvey Nash.

Alte 1.307 cazuri noi de COVID-19 in Capitala Constanta deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi

Capitala raporteaza din nou cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 1. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore este deschis de Constanta, care a raportat peste 400 de cazuri.

WTA a anuntat topul jucatoarelor de tenis aflate in activitate cu cele mai multe turnee castigate! Pe ce loc este Simona

Asociatia de Tenis Feminin WTA) a publicat topul jucatoarelor de tenis aflate in activitate cu cele mai multe turnee castigate, iar Simona Halep ocupa o pozitie excelenta.

Ministrul britanic de Finante va anunta saptamana viitoare cele mai mari imprumuturi publice de dupa Al Doilea Razboi Mondial

Ministrul britanic de Finante Rishi Sunak va anunta saptamana viitoare cele mai mari imprumuturi publice al Marii Britanii de dupa Al Doilea Razboi Mondial, la prezentarea planurilor de cheltuieli, dupa cea mai grava prabusire a economiei tarii produsa in ultimii peste 300 de ani, relateaza CNBC.

Marea Britanie, cele mai mari imprumuturi dupa Al doilea Razboi Mondial

Ministrul britanic de Finante Rishi Sunak va anunta saptamana viitoare cele mai mari imprumuturi publice al Marii Britanii de dupa Al Doilea Razboi Mondial, dupa cea mai grava prabusire a economiei tarii produsa in ultimii peste 300 de ani, relateaza CNBC, citat de news. ro.

J Balvin, record Guinness pentru cele mai multe nominalizari la premiile Latin Grammy intr-un an

Columbianul J Balvin a primit titlul Guinness World Records pentru cele mai multe nominalizari la premiile Latin Grammy intr-un an.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )