Libnet.ro
UNICEF

11:00

Studiu: Veniturile romanilor, printre cele mai afectate de pandemie. Cetatenii caror state sunt multumiti de cat castiga

Adevărul Adevărul,
Studiu: Veniturile romanilor, printre cele mai afectate de pandemie. Cetatenii caror state sunt multumiti de cat castiga

Romania se afla pe locul doi intr-un top al statelor ai caror cetateni considera ca le-au fost afectate veniturile din cauza pandemiei, se arata intr-un sondaj realizat de Kantar pentru Parlamentul European, potrivit caruia cipriotii sunt pe primul loc. continuă pe Adevărul

Lazea, BNR: Impozitul pe proprietate din Romania este printre cele mai mici din Europa

Economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei BNR), Valentin Lazea, considera ca va fi necesara si o anumita crestere a ratelor de impozitare, in conditiile in care, de exemplu, impozitul pe proprietate, in Romania, este printre cele mai mici din Europa.

Cancelar al Germaniei din 2005, Angela Merkel spune ca deciziile din vremea COVID-19 se numara printre cele mai dificile

Angela Merkel, aflata cel mai probabil spre finalul carierei de cancelar al Germaniei, spune ca deciziile legate de noul coronavirus se numara printre cele mai dificile din perioada pe care a petrecut-o la putere.

Cele mai proaste licee din Bucuresti. 30 scoli la care elevii merg cam degeaba

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a clasificat liceele din Bucuresti, in functie de o serie de sapte criterii de performanta si succes, potrivit celor de la edupedu. ro. Aceasta lista este inclusa intr-un Raport de analiza a rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2020. Iata care licee se afla printre cele mai proaste licee din Bucuresti. Cele mai .

Bucurestiul, lider la infectari in topul celor mai afectate zone de epidemie. Care sunt judetele din top

Bucurestiul se mentine in topul zonelor unde au fost inregistrate cele mai multe noi infectari intr-un interval de o zi 1. 412 persoane depistate pozitiv in ultimele 24 de ore si un total de 56. 015 cazuri. Pe locul II este judetul Cluj, cu 520 de cazrui noi, iar pe III judetul Constanta cu 456 de noi infectari.

Business report: Proiectantii seriosi stau departe de Comarnic-Brasov. Revirimentul economic: nu e V, e Nike Swoosh. Corectii de pana la 10% a tarifelor RCA. Capitalele europene unde alimentele sunt cele mai scumpe

Proiectantii seriosi stau departe de Autostrada Comarnic-Brasov * Alfabetul revirimentului economic? Nu-i V. E arta. E Nike Swoosh * Studiu: 21% dintre companiile din Romania au facut concedieri, 18% au taiat salariile * A sosit vremea introducerii saptamanii de lucru de patru zile, spun politicienii europeni * Corectii de pana la 10% a tarifelor RCA ar putea avea loc pana la finalul anului. Unele firme au modificat deja preturile, in sus * Blue Air reia mai devreme zborurile internationale din Cluj-Napoca * Nu doar ultimii, ci si departe de vecini: Cercetarea de la care asteptam viitorul economiei * Sef din Ministerul Economiei: Platile catre beneficiarii de ajutoare de stat incep la sfarsitul acestei saptamani - inceputul saptamanii viitoare * Capitalele europene unde alimentele sunt cele mai scumpe * Alexandru Filip. Ca sa vezi o oportunitate, trebuie sa intelegi profund oamenii.

Cele mai bune 7 alimente de consumat la final de toamna. Au zeci de beneficii

Anotimp perfect pentru fructe si legume, toamna iti ofera cele mai bune 7 alimente de consumat la final de sezon. Au zeci de beneficii pentru sanatate, spun medicii. Cele mai bune alimente de consumat toamna Din ce in ce mai multi romani ajung la medic cu afectiuni cauzate de un regim alimentar nesanatos, motiv pentru .

Cele mai mari greseli pe care le fac companiile cand isi relanseaza site-ul

Care sunt cele mai frecvente greseli, din perspectiva unei agentii de SEO, pe care companiile le fac cand isi relanseaza site-ul. Daca mecanismul de relansare nu ia in calcul toti factorii, afacerea respectiva poate incasa o lovitura destul de puternica in ceea ce priveste indexarea in motoarele de cautare, ceea ce poate duce la pierderi financiare considerabile.

Telescopul Arecibo din Puerto Rico, unul dintre cele mai mari din lume, demontat dupa 57 de ani de existenta

Telescopul Arecibo este unul dintre cele mai mari din lume si a folosit la numeroase descoperiri din domeniul astronomiei, dar perioada sa de glorie s-a incheiat si va fi demontat din cauza unor deteriorari ale structurii care nu pot fi remediate si care pun in pericol pe oricine ar incerca sa se apropie de zona respectiva.

Cele mai bune jocuri din 2020: The Last of Us Part II, lider la nominalizari

Editia din acest an a Game Awards si-a desemnat nominalizatii pentru cele mai bune jocuri din 2020, iar The Last of Us Part II este lider la nominalizari. Hades, Ghost of Tsushima sau Final.

Cum se fac cele mai pufoase clatite americane. Ingredientul secret din reteta

Clatitele americane au devenit cunoscute prin prisma filmelor de la Hollywood, in care personajele le mananca la micul dejun, dar si pentru ca tot mai multe persoane le-au incercat si au ramas impresionate de gustul lor. Si nu doar ca ele sunt delicioase, ci sunt si foarte simplu de preparat. Cum se fac cele mai .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )