Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

Apartamentele s-au scumpit in Bucuresti cu 4% dupa primele 9 luni: Cresterea preturilor se datoreaza atat costurilor ridicate cu materialele de constructii cat si al celor cu forta de munca (raport)

Hotnews Hotnews,
 Apartamentele s-au scumpit in Bucuresti cu 4% dupa primele 9 luni: Cresterea preturilor se datoreaza atat costurilor ridicate cu materialele de constructii cat si al celor cu forta de munca (raport)

Similar cu anii precedenti, pretul mediu pentru unitatile rezidentiale a inregistrat o crestere globala de 4% in primele 9 luni ale anului 2020 in Bucuresti. Cu toate acestea, impactul pandemiei COVID-19 a devenit vizibil in al doilea trimestru al anului, pretul mediump in Bucuresti scazand la 1. Ultimele luni au adus, de asemenea, la o apreciere a pretului locuintelor vechi, cu o diferenta medie de pret de aproximativ 60 EURmp intre apartamentele vechi si cele nou construite, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand diferenta era de peste 110 EURmp. Acest lucru poate fi atribuit faptului ca, avand in vedere experienta anterioara a crizei din 2008, clientii ar putea avea o incredere mai mica in ceea ce priveste finalizarea noilor proiecte, potrivit unui raport publicat marti. continuă pe Hotnews

Cum arata piata imobiliara dupa primele luni. Scumpiri ale locuintelor in Bucuresti

Piata de investitii este cel mai putin afectata de criza sanitara, in timp ce segmentul de birouri cel mai afectat dintre toate sectoarele imobiliare si aflat in plina transformare mai asteapta anul acesta inca 40. 000 de noi mp. Piata de industrial beneficiaza de cele mai multe oportunitati, iar zona rezidentiala ramane cea mai stabila, arata cel mai nou studiu Crosspoint Real Estate.

DUPA DOUA LUNI Aeroportul din Bacau s-a redeschis

Aeroportul George Enescu din Bacau s-a redeschis duminica dupa doua luni de la ultimul zbor, cu o noua pista de decolareaterizare pentru avioane.

Spitalul de campanie pentru COVID-19 de la Arad a fost operationalizat dupa 6 luni de la amenajare

Spitalul de campanie dedicat pacientilor COVID-19 de la Expo Arad International a fost operationalizat, dupa 6 luni de la amenajare. Aici se vor trata insa doar persoanele internate pentru 24 de ore, pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )