Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta rata a somajului, in iunie

Adevărul Adevărul,
Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta rata a somajului, in iunie

In iunie, luna in care in majoritatea statelor membre ale UE au inceput sa fie ridicate restrictiile menite sa opreasca raspandirea pandemiei de coronavirus COVID-19), rata somajului a urcat la 7,1%, de la 7% in mai, in timp ce in zona euro rata somajului a crescut la 7,8%, de la 7,7%, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat), scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta rata a somajului, in iunie

In iunie, luna in care in majoritatea statelor membre ale UE au inceput sa fie ridicate restrictiile menite sa opreasca raspandirea pandemiei de coronavirus COVID-19), rata somajului a urcat la 7,1%, de la 7% in mai, in timp ce in zona euro rata somajului a crescut la 7,8%, de la 7,7%.

Rata somajului este in crestere si ar putea ajunge la 6,5% in acest an

Rata somajului este in crestere si ar putea ajunge la 6,5% in acest an, insa Romania ramane sub media europeana de 7,1% sau cea din Statele Unite de 11%, in iunie 2020, reiese dintr-o analiza publicata de KeysFin, conform Agerpres.

INS: Rata somajului a fost de 5,2% in luna iunie

In luna iunie, rata somajului in forma ajustata sezonier a fost de 5,2%, acelasi nivel cu cel inregistrat in luna precedenta, potrivit datelor anuntate joi de Institutul National de Statistica INS).

Coronavirus: Marea Britanie a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii excesive dintre tarile europene

Marea Britanie s-a confruntat cu cea mai mare mortalitate exesiva inregistrata in Europa de la inceputul pandemiei declansate de noul coronavirus, in timp ce alte tari, precum Spania, au cunoscut varfuri mai marcate si mai localizate, a raportat joi un studiu britanic realizat pe 21 de tari europene, relateaza AFP si Reuters.

EXCLUSIV Cea mai mare dezamagire a Adrianei Iliescu. Ce ii face Eliza acum celei mai batrane mame din Romania

Ajunsa la varsta adolescentei, Eliza s-a transformat intr-o domnisoara rebela, care doreste din ce in ce mai multa libertate. Totul spre disperarea Adrianei Iliescu, care nu stie ce sa mai faca pentru a se inetelege bine cu fiica sa. Adriana Iliescu, cea mai mare dezamagire. Diferenta de varsta dintre mama si fiica isi spune cuvantul! .

Maia Sandu: Sunt liderul politic cu cea mai mare credibilitate in UE

Lidera PAS, Maia Sandu, sustine ca merita sa ajunga in functia de presedinte al R. Moldova pentru ca este liderul cu cea mai mare credibilitate in UE si va putea sa negocieze asistenta financiara mai mare pentru R. Moldova, decat ar face-o altii din aceasta functie.

Renault a anuntat cea mai mare pierdere din istorie

Producatorul francez de autoturisme Renault, proprietarul Dacia, a inregistrat in primul semestru din acest an cea mai mare pierdere din istoria companiei, de aproape 7,3 miliarde de euro, scrie Bloomberg.

Cea mai buna limonada din lume, din pepene rosu. Reteta este foarte simpla

Limonada este o bautura de vara racoritoare minunata, ce se poate realiza din diverse fructe. Pentru un plus de aroma, poti adauga, in functie de preferinta, ghimbir, menta, rozmarin, busuioc si multe alte plante aromatice. Reteta limonada din pepene rosu Ingrediente zeama de la 12 pepene mediu circa 1L) zeama de la 4-5 lamai circa .

Alerta meteo ANM. 30 iulie, cea mai calduroasa zi din 2020

Temperaturi de foc pe data de 30 iulie, anunta ANM! Aceasta ar putea fi cea mai calduroasa zi din an, iar meteorologii au emis chiar un cod galben de canicula! 21 de judete si Capitala se afla sub avertizare de vreme extrema, fiind anuntate nu mai putin de 39 de grade Celsius. Meteorologii spun ca .

Cea mai frumoasa nunta din istorie. Au trecut 39 de ani de la ceremonia Printesei Diana

Au trecut 39 de ani de la nunta Printesei Diana cu Printul Charles. Cum a descurs evenimentul care a intrat in istorie datorita ceremoniei spectaculoase? 39 de ani de la nunta Printesei Diana cu Printul Charles Printesa inimilor nu va fi uitata niciodata, o arata oamenii pentru care bunatatea ei va fi mereu un exemplu .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )