Libnet.ro
UNICEF

06:45

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei: Economia nu poate sustine cresterea pensiilor cu 40%

Adevărul Adevărul,
Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei: Economia nu poate sustine cresterea pensiilor cu 40%

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) reclama populismul manifestat ieri in Parlament prin decizia de crestere a pensiilor cu cateva zile inainte de alegeri. continuă pe Adevărul

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei: Economia nu poate sustine cresterea pensiilor cu 40 la suta

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) avertizeaza, printr-un comunicat transmis miercuri, ca ec.

COALITIA PENTRU DEZVOLOTAREA ROMANIEI: Economia nu poate sustine cresterea pensiilor cu 40%

Economia Romaniei nu poate sustine cresterea cu 40% a cheltuielilor cu pensiile, in conditiile evolutiei negative a economiei la nivel mondial si, implicit, national, cauzata de pandemia Covid-19.

Educatie inovativa pe timp de criza

Au inceput inscrierile pentru cursurile gratuite desfasurate in cadrul Clubului de Excelenta al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, in noul an educational.

LUDOVIC ORBAN: Dezvoltarea Romaniei nu se poate realiza prin pomeni si sifonari de ban public

Premierul Ludovic Orban afirma ca dezvoltarea Romaniei nu se poate realiza prin pomeni si prin alocari, sifonari de ban public in tot felul de proiecte care nu au niciun fel de efecte asupra vietii de zi cu zi a oamenilor.

ADRIAN OROS: Romania nu poate sustine introducerea unui procent minim pentru eco-scheme

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a participat luni la reuniunea Consiliului de ministri AgriFish, ocazie cu care a declarat ca Romania nu poate sustine introducerea unui procent minim pentru eco-scheme in forma propusa, dar poate accepta un plafon minim de 5% introdus gradual.

ALEGERI LOCALE 2020 |Proiectele Consilierilor Locali PNL pentru dezvoltarea Zalaului: infiintarea unui Spital Municipal, un parc industrial si implementarea conceptului de Smart City, cateva dintre propuneri

Infiintarea unui Spital Municipal, un parc industrial si implementarea conceptului de Smart City sunt doar cateva dintre proiectele consilierilor locali PNL pentru dezvoltarea Zalaului. Mihai Crisan, presedintele.

AOAR: Cheltuielile bugetare nesustenabile- un risc major pentru Romania Spirala periculoasa poate continua cu masuri care sa afecteze fondurile europene alocate si adancirea crizei

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR) atrage atentia asupra faptului ca marea provocare a Romaniei pentru anul 2021 o reprezinta relansarea economiei. Numai in acest mod se vor crea resursele financiare pentru acoperirea cheltuielilor necesare cresterii nivelului veniturilor populatiei, inclusiv ale pensionarilor, arata un comunicat transmis marti de industriasi. Generarea unor cheltuieli bugetare nesustenabile, din motive pur electorale, reprezinta un factor de risc major pentru Romania. Chiar daca alte state ale Uniunii Europene au inregistrat in anul 2020 cresteri mari de deficit bugetar, acestea au fost cauzate de efectele pandemiei si nu sunt, in principal, de natura structurala, precum in cazul Romaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2051 seconds )