Libnet.ro
UNICEF

17:00

Florin Citu la RFI, despre majorarea pensiilor cu 40%: De unde atata tupeu si cinism la PSD?

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu la RFI, despre majorarea pensiilor cu 40%: De unde atata tupeu si cinism la PSD?

Florin Citu se intreaba in contextul eventualei majorari a pensiilor cu 40% dorite de PSD, intr-o discutie la rfi. ro de unde atata tupeu si atata cinism? Au incercat sa arunce Romania in aer ani de zile, i-am oprit si vad ca tot nu se potolesc . inca astept institutiile statului sa analizeze si sa-i ancheteze pentru subminarea economiei nationale pe cei care au lasat economia fara stocuri, inaintea unei crize de sanatate. Si bineinteles, poate o sa ne uitam si la aceste actiuni, ceea ce fac astazi in Parlament este vadit impotriva Romaniei . Sunt indignat de ceea ce fac. Toata lumea se uita la noi, avem investitori, avem Comisia Europeana, agentiile de rating, toata lumea se uita la noi, ne-au avertizat ca mergem intr-o directie gresita si acesti oameni vin si fac acest lucru. continuă pe Hotnews

CITU, DESPRE MAJORAREA PENSIILOR: De unde atata tupeu si atata cinism?

Ministrul Finantelor, Florin Citu a declarat azi, referitor la majorarea cu 40% a pensiilor sustinuta de PSD, ca Guvernul nu va permite o crestere a cheltuielilor bugetare anul acesta, acuzand PSD ca a incercat sa arunce Romania in aer ani de zile. De unde atata tupeu si atata cinism?, se intreaba el, conform news. ro.

Citu, despre cresterea pensiilor cu 40% ceruta de PSD: De unde au atata tupeu si atata cinism? Vom ataca la CCR

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca PSD da dovada de mult tupeu si cinism propunand majorarea cu 40% a punctului de pensie in conditiile in care economia este deja secatuita si ca proiectul va fi atacat la Curtea Constitutionala.

PSD a impus in Parlament majorarea pensiilor cu 40% Citu: E o ipocrizie. O grupare vrea sa arunce tara in aer Vasilescu: Aveti bani, nu vreti sa-i dati

Plenul Parlamentului a adoptat marti proiectele privind rectificarea bugetului pe acest an, care includ amendamentul PSD prin care pensiile cresc cu 40% si nu cu 14 % cat decisese Guvernul. in timpul dezbaterilor, ministrul de Finante, Florin Citu, a acuzat PSD ca vrea sa arunce tara in aer.

PeBloguri: Majorarea pensiilor cu 40%, aprobata de Parlament. Ciolacu: Am facut dreptate pentru 5 milioane de pensionari

Marti, 22 septembrie, Parlamentul a aprobat amendamentul depus de PSD la legea rectificarii bugetare, care prevede majorarea pensiilor cu 40%. in acest context, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat pe pagina sa de Facebook: Astazi am facut dreptate pentru 5 milioane de pensionari! Pensiile trebuie sa creasca cu 40%!.

Unde sunt acum banii pentru majorarea pensiilor cu 40%. Ciolacu: Nu mi-a fost dat sa aud un mincinos mai ordinar ca ministrul Citu

Marcel Ciolacu a afirmat, marti, la Sinteza zilei, ca Guvernul Orban are banii necesari pentru majorarea de 40% a pensiilor si a indicat care ar fi cele doua surse pentru asta. in plus, liderul PSD a lansat un atac extrem de dur la adresa ministrului de finante, Florin Citu.

MODIFICAREA RECTIFICARII BUGETARE, APROBATA DE PARLAMENT PSD, ALDE, Pro Romania si UDMR impun majorarea pensiilor cu 40%

ACTUALIZARE - Majoritatea parlamentara alcatuita din PSD, ALDE, Pro Romania, UDMR si PPU-SL a modificat rectificarea bugetara aprobata de Guvern in 14 august --- *ACTUALIZARE - Toate grupurile politice au fost de acord cu propunerea UDMR ca datoria publica sa nu mai fie plafonata la 40% in acest an, in conditiile in care rectificarea bugetara a fost modificata cu cresteri de cheltuieli la mai multe capitole --- *ACTUALIZARE - Olguta Vasilescu, deputat PSD: Vreau sa le reamintesc membrilor Guvernului ca nu respecta legea pensiilor --- *ACTUALIZARE - Calin Popescu Tariceanu, senator ALDE: Anul acesta legea bugetului de stat a fost adoptata prin asumarea raspunderii, fara dezbatere, fara amendamente si prevedea majorarea pensiilor cu 40% --- *ACTUALIZARE - Alfred Simonis, liderul grupului deputatilor PSD: Am inteles de la PNL ca pentru a amenda bugetul de stat ai nevoie de un dosar intreg. --- *ACTUALIZARE - Florin Citu: Nu imi vine sa cred ca discutam despre acest lucru, dupa ce am trecut abia prin analiza Standard and Poors pentru a ne mentine ratingul de tara --- *ACTUALIZARE - USR nu va vota rectificarea bugetara propusa de PSD, ALDE si Pro Romania. --- *ACTUALIZARE - Florin Roman, PNL: Prin decizia luata de PSD azi de a se opune retrimiterii la comisii, in conditiile prezentarii viciilor de fond, sunt costernat ca inainte cu cateva zile de alegeri ati luat aceasta decizie care arunca in aer Romania --- *ACTUALIZARE - Propunerea PNL de retrimitere la comisii a proiectului de modificare a rectificarii bugetare a fost respinsa --- *ACTUALIZARE - UDMR nu doreste retrimiterea la comisii a proiectului de rectificare bugetara --- *ACTUALIZARE - Gabriel Andronache, PNL: Acest articol trebuie dezbatut pe articole, nu la dezbateri generale --- *ACTUALIZARE - Zachariae Benedek, UDMR: Rectificarea este extrem de importanta atat pentru uat cat si pentru institutile statului --- *ACTUALIZARE - Ionut Dumitru, analist economic, fost presedinte al Consiliului Fiscal a spus la Digi 24 ca, daca pensiile se vor majora cu 40%, deficitul bugetar se va duce catre 12% si pentru acoperirea cheltuielilor vom fi nevoiti sa apelam la FMI. --- Parlamentul s-a reunit azi pentru a dezbate proiectele de lege privind rectificarea bugetului de stat si a bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2020, care includ si amendamentul referitor la cresterea punctului de pensie cu 40%, in loc de 14%.

FLORIN CITU: Guvernul nu va permite modificarea punctului de pensie in acest an

Guvernul nu va permite modificarea punctului de pensie in acest an, peste ceea ce s-a putut face, a declarat, ieri, Florin Citu, ministrul Finantelor, la conferinta ocazionata de promovarea Bursei de Valori Bucuresti BVB) la statutul de piata emergenta. Mesajul ministrului a fost indreptat catre investitori si catre agentiile de rating, dupa cum a spus insusi Florin Citu. Amintim ca Comisiile reunite de buget-finante, la initiativa PSD, au reintrodus in lege saptamana trecuta majorarea pensiilor cu 40%, masura care nu poate fi aplicata de guvern fara imprumuturi masive din pietele financiare.

FLORIN CITU: Ceea ce a facut PSD astazi in Parlament este un act de agresiune la stabilitatea economica a Romaniei

Ministrul Finantelor Florin Citu a calificat drept un act de agresiune la stabilitatea economica a Romaniei faptul ca rectificarea bugetara a fost adoptata de Parlament, cu amendamentul PSD pentru majorarea pensiilor cu 40%, el dand garantii ca Guvernul nu-i va lasa pe social-democrati sa arunce tara in aer.

Florin Citu: Nu vom permite anul acesta o crestere a cheltuielilor bugetare

Florin Citu, ministrul Finantelor, se mentine ferm pe pozitia de a nu majora pensiile in acest an cu.

Citu, despre cresterea pensiilor: Nu pot fi majorate cu 40%, asa cum cere PSD

O crestere a punctului de pensie nu va fi permisa peste ceea ce s-a putut realiza pana in acest moment, a declarat, luni, ministrul Finantelor, Florin Citu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )