Libnet.ro
UNICEF

11:00

Guvernul ar putea modifica legea prin care nu se pot face listari timp de 2 ani, pentru a putea fi aplicata cum ar fi dorit PSD. Ar rezolva unele probleme

Hotnews Hotnews,
 Guvernul ar putea modifica legea prin care nu se pot face listari timp de 2 ani, pentru a putea fi aplicata cum ar fi dorit PSD. Ar rezolva unele probleme

La initiativa PSD, anul acesta a fost adoptata o lege prin care se interzic listarile pe bursa ale companiilor de stat timp de 2 ani. HotNews. ro a scris despre acest lucru atat inainte, cat si dupa adoptare. Pentru ca au fost indicate unele probleme in aplicarea legii de catre Curtea Constitutionala, Ministerul Economiei a pregatit un proiect prin care sa consolideze ideea avuta de legiuitori, adica de Parlament proiectul fiind al PSD), si sa rezolve unele probleme ce pot sa apara in practica ce pot duce la blocaje in economie. continuă pe Hotnews

USR si UDMR au atacat la CCR legea prin care prin care Camera de Comert primeste gratuit terenul de la Romexpo

USR si UDMR au atacat vineri la Curtea Constitutionala legea prin care terenul Romexpo, in suprafata de 46 hectare, trece din proprietatea statului in proprietatea Camerei de Comert. Legea a fost adoptata miercuri de Camera Deputatilor, forul decizional, cu voturile PSD si PNL.

USR si UDMR au atacat la CCR legea prin care terenurile Romexpo sunt cedate gratuit Camerei de Comert si Industrie pentru un proiect imobiliar cu 14 turnuri

Tunul imobiliar dat prin votul Parlamentului trebuie oprit, transmite USR care informeaza ca, impreuna cu UDMR, au depus, vineri, o sesizare de neconstitutionalitate a legii votate saptamana aceasta in Parlament prin care o suprafata de teren de 46 hectare, din nordul Capitalei, de la Romexpo, trece din proprietatea statului in proprietatea Camerei de Comert.

Tehnica bizara prin care pot fi gasite persoane decedate in paduri

Pare ca un episod din True Detective noua descoperire stiintifica. Cum gasesti ramasite umane intr-un ecosistem natural masiv precum padurea tropicala amazoniana? Potrivit unei noi.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat proiectele prin care 250.000 de elevi si profesorii din Bucuresti se pot testa de COVID-19 cu bani de la Primaria Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat proiectele propuse de primarul Gabriela Firea prin care 250. 000 de elevi, dar si profesorii se pot testa gratuit de Covid-19. Persoanele care se inscriu pentru testare vor primi un sprijin financiar in valoare de 200 de leibeneficiar ce va fi decontat unitatilor de specialitate in testare RTC-PCR afiliate proiectului, practic se vor testa gratuit.

Fotbalistul legendar din Romania a ajuns sa livreze la Uber Eats. Situatia dramatica prin care trece

Multi jucatorii din Liga 1, de nivel cel mult mediocru, ajung in ziua de astazi sa castige sute de mii de euro. Dar super fotbalistii Romaniei din anii 60, 70 si 80 nu au fost la fel de norocosi. Si se pot considera cu siguranta nedreptatiti. Iar cei care nu au reusit sa isi faca .

Romanii continua sa caute joburi care pot fi desfasurate de acasa

Joburile care pot fi desfasurate de acasa continua sa fie in topul preferintelor pentru angajatii care cauta un loc de munca. Doar in august, candidatii au efectuat aproape 100. 000 de cautari pentru joburi in care activitatea de zi cu zi poate fi desfasurata de oriunde, potrivit BestJobs.

Ianis Hagi, reactia prin care a lasat pe toata lumea fara replica! Ce a spus despre echipa nationala

Ianis Hagi a avut o afirmatie total neasteptata inaintea partidei cu Austria, din etapa a doua a Ligii Natiunilor. Fotbalistul lui Glasgow Rangers a declarat ca partida din aceasta seara, de la Klagenfurt, este una mai usoara decat cea contra Irlandei de Nord. Vineri, tricolorii au dominat categoric partida, chiar si cu evolutia modesta a .

Metoda prin care tii copilul acasa in pandemie, dezvaluita de un avocat: invatamantul e obligatoriu, parintii nu au voie sa tina copiii acasa

Invatamantul in Romania, in acest moment este pus la grea incercare. Cu o saptamana inainte de inceperea scolii parintii se tem sa-si duca copii la ore si ar prefera sistemul de educatie online. cel putin pentru o perioada de timp, pana se stabilieaza lucrurile. Scoala romaneasca in plina pandemie Conform unui sondaj realizat in aceasta perioada, .

Indonezia renunta la pedeapsa prin care localnicii prinsi fara masca erau bagati intr-un sicriu

Indonezia renunta la pedeapsa prin care localnicii fara masca de protectie erau bagati intr-un sicriu. Conducerea statului asiatic cedeaza presiunilor publice. Pedeapsa fusese introdusa in urma cu doar doua zile.

Austria va implementa o lege prin care va sanctiona instigarile la ura ale Facebook sau Google

Guvernul austriac vrea sa constranga platformele digitale precum Facebook si Google sa elimine in cateva zile continutul ilegal postat de utilizatori, iar in caz de nerespectare, sa impuna amenzi de pana la 10 milioane de euro 12 milioane de dolari), scrie g4media.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )