Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rectificarea bugetara intra in Parlament. PSD si ALDE insista ca pensiile sa creasca cu 40%

Adevărul Adevărul,
Rectificarea bugetara intra in Parlament. PSD si ALDE insista ca pensiile sa creasca cu 40%

Ordonanta privind rectificarea bugetara a ajuns miercuri in Parlament, care intentioneaza sa o modifice astfel incat pensiile sa creasca cu 40%, asa cum prevede legea, in loc de 14%, cum a decis Guvernul. continuă pe Adevărul

Rectificarea bugetara intra in Parlament PSD anunta ca nu renunta la majorarea pensiilor cu 40%

Ordonanta de urgenta a Guvernului privind rectificarea bugetara a intrat miercuri in dezbaterea Parlamentului. Comisiile de specialitate au termen pina pe 9 septembrie pentru a depune si dezbate amendamentele iat iar termenul pentru finalizarea raportului este 10 septembrie. PSD a anuntat deja ca scopul principal al parlamentarilor sai va fi acela de a elimina articolul din OUG prin care punctul de pensie a fost diminuat cu 26%.

TARICEANU: Vom modifica OUG care priveste rectificarea bugetara

Liderul AlDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca OUG privind rectificarea bugetara va fi modificata in Parlament, intrucat prevede majorarea pensiilor doar cu 14%, nu cu 40%, asa cum prevede legea. Nu vom tolera furtul din banii care se cuvin pensionarilor, afirma Tariceanu, conform news. ro.

Ludovic Orban: Dupa ce a vrut sa lase Romania fara Guvern, PSD vrea sa lase Romania fara buget. Cer parlamentarilor sa fie responsabili si sa sustina rectificarea bugetara cum am hotarat-o (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban face apel la parlamentari sa sustina ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara in forma in care a fost stabilita de Guvern, pentru ca, spune prim-ministrul, orice.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )