Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI SI ENERGIEI: Exploatarea gazelor din Marea Neagra ramane o prioritate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI SI ENERGIEI: Exploatarea gazelor din Marea Neagra ramane o prioritate

Ministrul spune ca este nevoie de o alta majoritate in Parlament pentru modificarea Legii Offshore *Virgil Popescu: Cu certitudine pretul gazelor va fi mai mic in iarna lui 2020 decat in iarna lui 2019 *Romgaz si-a majorat productia cu 10%, mai spune ministrul Economiei si Energiei Exploatarea gazelor din Marea Neagra ramane o prioritate pentru Guvernul Romaniei, a declarat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, intr-o interventie telefonica la Digi24. Popescu a mai spus, printre altele, ca pretul gazelor in iarna lui 2020 va fi mai mic decat in iarna lui 2019, precum si ca Romgaz si-a majorat productia cu 10% in ultima perioada. continuă pe Ziarul Bursa

Ce se va intampla cu pretul gazelor la iarna. Anuntul facut de ministrul Economiei, Virgil Popescu

Pretul gazelor din iarna acestui an va fi mai mic decat cel din 2019 atat pentru consumatorul casnic, cat si pentru consumatorul industrial, anunta ministrul Economiei.

Ministrul Economiei: Pretul gazelor naturale din aceasta iarna va fi mai mic decat pretul din iarna 2019

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat, marti, ca pretul la gaz din iarna 2020 va fi cu certitudinemai mic decat pretul din iarna 2019. Virgil Popescu: Avem o ieftinire a pretului ga.

Virgil Popescu: Gazele vor fi mai ieftine in iarna care vine decat in cea care a trecut

Pretul gazelor din iarna lui 2020 va fi mai mic decat pretul din iarna 2019, a anuntat marti ministrul Economiei, Virgil Popescu.

MINISTRUL ENERGIEI: Gazele romanesti s-au ieftinit, astfel ca au fost reluate exporturile spre Ungaria

Gazele pe piata din Romania s-au ieftinit, ca urmare a cresterii productiei interne, astfel ca exporturile spre Ungaria au fost reluate, a declarat, marti, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, scrie Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )